Hledám dva nebo jednoho náhradníka na zájezd do Rumunuska 30.6.-9.7. za 6000Kč s polopenzí, je to střední zátěž, max 40 km denně. Je to s Kudrnou, spěchá to, zkouším co se dá. Nevíte o někom? Nebo kam se obrátit?Díky za radu. Markéta
V nabídce pod příspěvkem je to právě ten zájezd Na kole severem Rumunska. Trochu jsem se sekla s těma kilometrama, je tam až 60 km denně, s možností lehčí trasy :-).
Taková polopenze pro celej autobus z osmikilový konzervy z Fruty za stovku, to se sakra načítají Kudrnovi zisky. No a jakýžeto maj stornopoplatky, že se nevyplatí ani se odhlašovat ?
Ono by se to vyplatilo, ale museli bysme to odhlásit hned. Teď je storno 40%, pojišťovna by z toho měla ještě něco zaplatit. Zdá se ti to drahý?
Na to, že mi někdo veze batoh, ohřeje mi konzervu a určí mi každej večer kde mán postavit stan, je to dost drahý. Když jedu takhle po vlastní ose světem téměř zadarmo a jsem svým pánem všude, takhle nejvíc všechno v klidu poznám, prohlídnu si, s lidma poklábosím a hlavně nemusím platit za to, co nechci a nepotřebuju. Taky nemusim chvátat zpátky do práce, abych si rychle znova vydělal na další drahej zájezd.
Každej má jiný představy o dovolený a každej taky třeba až do Rumunska na kole nedojede, takže mě to zas tak hrozný nepřipadá. O někom, kdo by takovouhle formu cyklistického vyžití uvítal náhodou nevíš?
Žiju mezi samostatnejma dobrodruhama a pomalovaný reklamní strakáče u nás sice pozkávám, ty ale na pozdrav sotva odpoví. Takže nevím o nikom. Jinak do Rumunska i jinam jezdí cyklobus Jenda a ten nám světoběžníkum docela vyhovuje. Tudy, kde už to máme párkrát projetý ( třeba Maďarsko, Rakousko ), nás převeze a pedály nasadíme až v místě svojí trasy.
Zdravím všechny cestovatele, narazil jsem na výbornou stránku o Rumunsku, Černém moři, Karpatech a s informacemi o rumunsku obecně... <a href="http://www.dovolenarumunsko.cz/">www...