z lepicí sady mi zbylo lepidlo i smirkovy papir, jen zaplaty došly. mám shánět náhradní záplaty anebo tam na díry mohu dát kousek ze starý duše? nebo jinak defekty opravit taky jde? děkuji!
janecek s lepidlem :)
Ja bych koupil novou sadu na lepeni dusi a tohle bych zkusil strelit treba na ebay nebo na aukru:-)
Myslím, že náhradní záplaty se dají běžně koupit. Rozhodně bych volil je místo nějaký starý duše.
Předpokládám,že když chceš ušetřit a použít starou duši,máš určitě kolo za sto táců.Promiň....
Já chci použít starou duši? Z čeho tak soudíš?
To mi pripomina jednu diskuzi kterou jsem cetl asi pred rokem nebo dvema kde si nekdo pochvaloval ze ma nove auto, nejakou Audinu pres meloun a radoval se jak s tim jezdi na olej do fritaku misto nafty a desne tak usetri.
Takových nemálo.
Jo, po nařízení EU budem takoví všichni, bohužel ne dobrovolně. Jinak když víš, co děláš, proč ne?
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku...
Ta stará duše jde, ale musí se odstranit lubrikant, který brání slepení uvnitř, resp. přilepení k plášti. A protože je relativně tlustá. udělá na duši hrb který při jízdě "kope".
Tedy: NA dojetí ano, jinak lépe koupit záplaty (průměr 10, 20 mm nebo ovál.
Takže tak.
8-)
Díky všem. Kolo nemám moc drahý, Jinec:)
Jdu si koupit záplaty, na Aukro né :)
I to lepidlo.To,co psal "vette",totéž u mě vloni.Místo lepidla jsem tlačil nepoužitelný gel.
Já po stejný zkušenosti koupil samolepící, zdaj se, že drží.
vozím s sebou kromě starého otevřeného lepidla ještě jedno neotevřené. I tak musím dokupovat záplaty, abych lepidlo spotřeboval.
Měl jsem jedno lepidlo Zefal a i po otevření a pětiletém používání bylo stále v pohodě. Vypotřeboval jsem ho do mrtě. Několik let jsem ho nemohl sehnat a jiná lepidla gelovatěla. Teď už snad vím kam pro něj, jen se tam dostrkat...