Letos opět s Mamutem, líbí se nám precizní připravenost tras i znalost místa, kde vedou trasy po cyklo i neznačených cestách. V únoru vybíráme zájezd, vzácně se shodneme na termínu a místu. Původně jsme chtěly ve složení Helena, Lenka a já zdolat Grossglockner, ale bohužel zájezd byl již koncem…
fotky tady
https://www.rajce.idnes.cz/kockoslon/album...
Čtu tvoje vyprávění o cestě s Mamutem a marně hledám jeho lehokolo. A pak vidím, že jsi byla s Mamutem :-)
Díky za fotky. Slovinsko je fakt skvělá země. Nádherná krajina, čisto a úhledno, hlavně nepřeasfaltováno a nepřebetonováno.
Líbí se mi ty jejich silnice bez škarp (a cyklostezky převážně bez obrubníků), díky tomu nemusí být ani tak široké a nikdo nikam nezapadne, ani cyklista, když se kochá!
díky, tady v té oblasti bylo šotoliny skoro až moc, překvapilo mě, že po těch lesních cestách běžně jezdila auta, ale i na normální silnici byla auta, tedy řidiči velmi ohleduplní.
Ráda jsem si přečetla i prohlédla. Jen jsem se divila, že jste Grossglockner vyměnily za relax v lázních, že by sis troufla s kolenem zdolat tuto horu, která vyžaduje myslím už dost odvahy i vybavení. Až v závěru slovo výjezd mě upozornilo, že půjde o něco jiného :-) Tak ať se podaří příští rok.