reklama
Země: Portugalsko Portugalsko

Lisabon - Santiago de Compostela na kole

Hledám jednoho nebo i více cyklistů pro jízdu z Lisabonu do Santiaga de Compostela! Plánuji se vydat na tuto snad skvělou cestu někdy v příštích týdnech. A rád bych se spojil s dalšími, kdo také chce zažít trochu dobrodružství na kole. Cestu bychom mohli absolvovat každý ve svém tempu, ale je vždy dobré mít někoho poblíž, kdyby byla potřeba pomoc nebo jen pokec. Předpokládám denně tak 50 až 100 km dle počasí, nálady.

Pokud teda máte zájem o tuto výpravu, dejte mi vědět, společně upřesníme termín, trasu …

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 02.05.2024
Autor: cooler_s
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Seznamka

Hledám: Cyklistka hledá parťáka i parťačku

včera
Cyklistka 61 let s e-kolem hledá na společné vyjížďky cyklistu i cyklistku z Prahy. Výlety do okolí Prahy,…

Hledám: Znovu zažít lásku a štěstí....

včera
Něco jsem v životě zažila, něco splnila, něco dokázala a něco si užila. Jsem samostatná, aktivní a spokojená.…

Hledám: Cyklo Soluň - Szegedín

03.03.2025
Hledám zájemce o absolvování trasy Soluň - Szegedin. Trasa cca 1000 km, denně 99 - 150 km. Termín: začátek června…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

277 cyklistů (11 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | dnes

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025