Sakra, proč vlastně jedeme po ose, když nás předjíždí vlak? Napadlo mě, před Ždírcem, když se okolo nás po souběžně vedené železnici přehnala krásná nová souprava osobního vlaku. A hned jsem si odpověděl. Protože ještě vloni tady jezdili klasické vagony a nastupovat do vlaku s kolem po schůdkách…
Česká Kanada je moje srdeční záležitost, takže tohle mi fakt udělalo radost. Zítra se tam chystám, kolo připravený, počasí má být (snad) ok, mělo by to klapnout.
Škoda, že nejsou fotky :-)
Foto zde: https://stanley1958.rajce.idnes.cz/Expedice...
Opět pěkné cyklopočtení o pohodové cyklotoulce od ověřeného cykloautora. Zkusil jsem si představit bizolna lstivě číhajícího na svou kořist v koruně stromu :D Ten jižní kraj mě láká, ještě nikdy jsem tam nebyl, ale mám ho zařazený v seznamu cyklotoulek - možná ho teď posunu o stupínek výš
Diky za pochvalu Johny. Tvé blogy o neznámých vrcholech klatovska jsou pro mě pohlazením po duši a inspirací do budoucna. O Korábu přemýšlím už dlouho a ty ostatní, třeba také někdy. I když v mém věku už nejspíš s občasným tlačením. A jen pro zajímavost- moje vrcholy: Poledník Šumava 1315
Klínovec Krušné hory 1243
Špičák Šumava 1202
Huťská hora Šumava 1187
Javorník Šumava 1066
Čerchov Český les 1042
Vítkův kámen Šumava 1035
Ještěd Ještědsko Kozákovský hř. 1012
Kraví hora Novohradské hory 953
Dyleň Český les 940
Mářský vrch Šumava 907
Sedlo Šumava 902
Tok Brdy 865