Udělalo se mi neplánované volno. Najednou jsem měl před sebou volný čtvrtek, pátek a samozřejmě víkend. A dokonce se konečně udělalo teplo, zbývalo jen vyřešit otázku kam. Po zavrhnutí zběsilých úvah typu vlakem k Baltu jsem nakonec zůstal pěkně při zemi a vyrazil k Lužickým jezerům. Sice jsem tam…
Peču květák, piju víno a k tomu pěkné čtení ...
Hezký výlet sis udělal.
Máš krásné spaní se střechou nad hlavou.
Některá místa jsem poznala, třeba ty žáby.
Mettwurst, mňam. V Gubenu jsme nakupovali cestou na Usedom.
Mám vratnou láhev z Waidhaus - dobrý důvod jet někam do Německa. Nevím, jestli letos bude nějaká výprava s mou holkou na vyzkoušený EURO-NISA-Ticket. Platí mi i z domova na bus :) Ty to s německými vlaky umíš. Je fajn, že se ví číslo nástupiště. K tomu ještě je třeba milé překvapení - přijedu na dvojku, mám jet ze čtyřky a ono je to hned naproti!
Hosena - blízko Geierswalder See, tam mám domluvený na srpen Treffpunkt. Když jsme spali u Elstry u Kleinkoschen, bylo navázáno přátelství.
Prostě - tvé vyprávění a fotky mě dobře naladily, děkuji :)
Děkuji. Hosena byla zvolena nejen kvůli tomu, že je tam obchod, ale také proto, že se tam dá od nás dojet v pátek po práci. Takže prvním úkolem v Hoseně bylo najít místo, kde by se dal případně v lese postavit stan, kdybychom dojeli za soumraku.
Což mi připomíná, že bych konečně měl z GPS vydolovat ten záznam.
Hmmmmm, jak pohodové :-D
Jo, opravdu pohodové.
Vydat z brašny knížku a na mezi si chvilku číst, to zatím neumím. Ale inspirovalo mě to.
Vypadá to krásně, jen se musím přemluvit, že nikam nespěchám.
Nemysli si, já to takhle měl poprvé. Trochu mě k tomu pomohlo i to, že jsem měl cestu naplánovanou na tři dny, ale měl jsem k dispozici čtyři. Tak jsem věděl, že i kdybych se někde začetl, mám rezervu.
Rozhodně je to pěkný model a ještě ho někdy použiji.
moc pěkné, je vidět, že sis to opravdu užíval. číst na kole nějak nestíhám, občas se mi to povedlo v horách, kdy jsem odmítla jít vzhůru a raději hlídala kola. překvapilo mne, jak je velké jezero na Spreve, když je to celkem malá řeka.