... aneb co tam, kurwa, będziecie szukać v tej Rosiji? (část 2)
Wieliczka, Krakow a Szlak Orlich gniazd
Projíždět jihovýchodním Polskem a nezastavit se v bývalém solném dole Wieliczka nebo v historickém Krakově? Nemožné! Wieliczka byla první na řadě. Vystáli jsme frontu na prohlídku v polském…
zajímavý tip si beru z tvého blogu na tu cestu těch polských hradních zřícenin. Dík za blog.
Já jsem se inspirovala zde: https://www.bajkyzbajku.cz/cestopisy/fbgallery...
(původně tedy na facebooku)
Nikdy dřív jsem o této oblasti neslyšela ani nečetla, mám ráda taková to překvápka.
fakt zajímavý tip, přeposlal jsem to vdově, třeba se na tu stranu někdy vypravíme :)
Ten pojem "vdova" mě vážně zajímá :-)
Jedna moje kamarádka si kdysi vzala rozvedeného chlapíka, o jeho bývalé mluvili jako o "nebožce". Ale tady mi to nesedí :-)))
PS: Vážně tu oblast doporučuji. Z ČR to není daleko a když se do toho zahrne i ta Velička a Osvětim, dá se udělat týdenní docela slušně nabité kolečko.
to je nick mojí drahé ženy tady :-))
já myslím, že nejlíp by ti to vysvětlil hekynen s billíčkem :-D
původ to má na Chřybech, kde se předpokládalo, že mě moje žena zabije a zahrabe do listí. no, a pak by z ní byla vdova :-D
Jo, přesně takhle to bylo. :) Kupodivu nezabila ani Bruču a dokonce ani nás. :-D
musíš ale uznat, že to, že opustila od vraždy, od ní bylo moc pěkné.
místo toho, aby bylo mé trápení u konce, už mě bude moct mučit navěky :-D
Pěkné anebo zákeřné? Už jsi mohl mít pokoj, takhle to máš na furt. :-))
Počítám s vámi na Beskydování! Potřebuji zaplnit barák. ;-)
člověče s tím beskydováním nevím. asi 8-18 bude toskánsko a další sobotu se jede tourdebeer tady ve Zlíně, takže nevím nevím :(
Neboj! Ona si tě utrápí. :-D To my ženské zvládáme, proto muži hynou dříve.:-)
....a nebude to hlavně tím, jak nám dáváte zabrat, abychom vyhověli vašim rozmarům? ;-)
Chudáčci pánové, asi to tak bude.:-) A co teprv takový pan Kudlanka, paní Kudlanková ho samou láskou sežere. :-)
....to pro jistotu- aby nezahejbal! :-))
Jakým rozmarům?!?
Můžeme snad za to, že nedokážete pochopit, co chceme?!?
:o)))
Žena je zvláštní tvor.
Neví co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane ...
To by se totiž muži museli zamyslet...
... jenže "myslet" znamená "ho.no" vědět ...
A když vědci stanfordovy univerzity zjistili, co že na chce. Jenže ... těsně před zveřejněním výsledku si to (ta dotyčná) "rozmyslela ..."
....no když je to tak, potom nač v dnešní době ženy vůbec potřebují někoho nemyslícího- asi právě proto! :-))
Ty hrady a tak vůbec všechno mě fakt zaujaly/o! Letos a max. příští rok doobjedu kolem ČR a pak se vrhnu na cizinu. :)
To video je kde? :-)
Bude ;-)
Už jsem si ho našel! :-)
https://www.youtube.com/watch?v=HPx1oo52pAY