Je čtvrtek , 22. června, okolo čtvrt na jedenáct, když vystupujeme se sousedem Pepou v Tanvaldu, z lehce zpožděného rychlíku od Prahy. V tu dobu už máme za sebou pár hodin cesty. Z našeho města X jsme vyrazili časně ráno, přesněji v půl páté. Při tom jsme zavzpomínali, jak jsme jezdili, oba,…
Fotky na www.rajče.net Stanley1958 Expedice114-Jizerské hory
Já bych se podívala, ale ani Gůgl fotky nemůže najít.
snadno a rychle
http://stanley1958.rajce.idnes.cz/Expedice_114...
To je jiná :)
Měla jsem to dřív prohlédnuté než předtím nalezené. Kluci to vzali nalehko rychle.
Jo, kluci to berou nalehko. Ono pro nás už není spát někde pod širákem, takže si vždy zajistíme nocleh předem, no a potom tam prostě musíme dojet, děj se co děj. Jinak se sousedem je to naprostá pohoda. Když jsme jeli prvně, nevzali jsme si hřeben. Když jsem na Modravě vylezl ze sprchy a oznámil jsem Pepovi, že nemám hřeben a co budeme dělat, Pepa odvětil: Nebudeme se česat. Tím vyřešil problém. Od té doby máme hřeben na Expedicích zakázán.
Koukala jsem právě na vaše zavazadla, že nemáte asi ani moc oblečení s sebou.
Na jednu stranu je to dobré dokázat jet daleko a nalehko. Stačí karta.
Já se s naloženým kolem cítím víc expedičně :)
Je to jednoduché. Náhradní trenky a ponožky, triko na spaní a do společnosti, vietnamky, abych nemusel chodit v tretrách. Větrovku a jeden náhradní dres, abych třetí den nesmrděl. Nebo jeden a večer přeprat. Náhradní duši, lepení, nějakej vercajch, mapu a itinerář. A pak jen peníze, nebo kartu, telefonní čísla na ubytování a trocha štěstí. A ono to zatím vždy vyšlo - viz minulé expedice. A samozřejmě foťák. Hřeben nikdy.. Jo a kartáček na zbylé zuby a pastu.
Máme to podobné, taky jezdíme (na tandemu) na dva až čtyři dny se spaním v posteli, oblečení jen to nejnutnější, ale... bez hřebenu?!? To bych teda nedala, musela bych s přilbou na hlavě i do kavárny :-).
Dovolím si dát odkaz
http://stanley1958.rajce.idnes.cz/Expedice_114...
Druhá... Ale lepší dvakrát než vůbec :o)))
Krásný výlet. Už aby zase bylo jaro...
Taky bych tu zimu s potěšením vynechal. Tady už byly 2 stupně a to jako ukázka hnusného počasí stačilo a mohlo by se začít zase hezky jařit :-)
Vždyť jsme se ještě ani nezačali radovat ze sněhu :-)!
Jak kdo, milá Lízo! :)
Nic se nemá přehánět, v televizi ukazovali jak se na Šumavě už radovali a dokonce i na hřebenech Orlických.
Mně to v televizi nestačí, potřebuji krásný prašánek a vyžehlenou stopu :-). Ale na jaro se těším taky, zima by stačila tak dva měsíce.
Měsíc, stačil by i měsíc :o)))
Já se ze sněhu RADOVAT NECHCI!!!
To s radostí přenechám všem na horách a velmi prosím, aby si tam to bílé svinstvo nechali.
V dubnu pojedu babičkovat do Alp a to mi k radování stačí už teď...
to je furt dokola... snažíš se každoročně křikem na diskusi zahnat sníh ((-:
sníh patří na hory. Protože tam se dá na něm jezdit na lyžích, chodit na sněžnicicích. Na jaře, když to taje, tak voda naplní řeky a dá se jezdit horní toky říček a řek. Ale k čemu je sníh ve městě?