„Tati, kdy mě konečně vezmeš k moři?“ ptá se můj syn, a tím tohle všechno vlastně začalo.
Kam k moři? Předloni jsem byl na kole na Jadranu (Grada) a v horkách 40+ prohlásil, že k moři už mě nikdo nedostane. Takže musíme na sever – k Baltu. Při plánování cesty z ČR na sever Polska, jsem na netu…
Pěkná cesta. Balt je hezký a Polsko zajímavé. Také bych, dal Baltu přednost před Jadranem.
Když Jadran je teplý moře, pestřejší život pod hladinou než u Baltu. A holky tam choděj míň oblíkaný! Nahoře i dole! Příští týden ve čtvrtek bereme s Ane kola do auta a razíme do Chorvatska.
Na Balt mám vzpomínku na cca 10 m široký pásmo medůz u břehu, přes který jsem se vždycky musel probojovat na čistou vodu. Sice nežahaly, ale slizký byli! :-)
Já mám radši chladnější vodu a když moře, tak vlny a baltský písek a pláže jsou příjemně pěkné.
Fajn výlet, sever nikdy nezklame.
http://malejjarda2.rajce.idnes.cz/Polsko_-...
Taky mám jednu z letošního léta, a taky s měřítkem. :-)
Moc pěkné, Balt mám taky rád. A svět je malej, vloni jsem si fotil hranici D/Pl po cestě k Baltu na koloběžce a včera jsme se zase vrátili po týdnu z kempu v Podgorzelici. Na majáku v Niechorze jsme nebyli, nechtělo se nám stát frontu. A až dostavějí dálnici, na které fest makají, bude to k moři kousek.