Sice ne kolmo takže to sem asi moc nepatří, ale byl to moc fajn zimní přechod Jizerek - krásně jsem si tam vyčistil hlavu a taky zavzpomínal.*********************************************
Rosničky už zase hlásí inverzi, nejlepší čas na pár dnů vyrazit z gloomy-doomy pošmourných nížin za sluníčkem…
Ty chlape, ještě že tady s PepíkemW jste, protože fotky většiny ostatních nestojí za podívání. Paráda.
Díky, jsem rád že se líbí, ale to jen že bylo tam nahoře pěkné počasí. Být zataženo s mlhou jako v neděli kdy jsem se vracel, budou ty obrázky úplně o něčem jiném.
Velice hezké! (byť bez toho kola).
Zajímalo by mě, jaká byla teplota a dále jaký spacák používáš (to máš dva spacáky strčený v sobě?) :-)
Teplotu mohu jen hádat – přes den na slunku rampouchy trochu odkapávaly takže něco málo nad nulou, v noci potom asi pár stupňů pod, protože ráno byly kaluže zamrzlé.
Spacáky – přesně tak, dva v sobě. Žádný extra teplý na zimu nemám, a vyjma těch pár nocí kdy by se do sněhu hodil, by jinak byl stejně pořád nevyužitý. Takhle mám 2 lehké kousky, kde na rozumné teploty od jara do podzimu stačí vždy jen jeden – 19 roků starý Condor 200, a k němu nějaký letní noname. Ten modrý na fotkách je už hodně muzejní kousek co mám tady v Čechách. Další výhoda dvojího spacáku je ta, že když s někým v létě o víkendu vyrazím ven a on/a pytlík třeba nemá, využijí se opět oba :-).
Pěkný výlet.
Při pohledu na tebe v jeskyni na Holubníku se musí usmát každý. Ale pro většinu je něco takového nemyslitelné.
Díky :-), rád nocuju na zajímavých místech a v té noře tam nahoře to bylo moc fajn. Někdy to tam můžete s hafanem taky vyzkoušet. :-)