Na kole, po lesních cestách a s blouděním. Myslíte si, že není možné ujet na horském kole trasu Praha – Brno (Navíc přes Rokycany) s blouděním v lesích za čtyři hodiny? Je to možné! Až dočtete, pochopíte. Ale od začátku.
Ten začátek je kousek pod Prahou, v Nepomuku. (Znalci jednoho nejmenovaného…
Pohoda, já takhle jezdím za odpoledne do Žiliny ;-)
Do Ameriky se jezdilo na víkend...
A do moravského Brna?
Za 4 hodiny po D1 dnes, autem....
A když se nebudeš moc flákat tak dáš i Košice.
Přátelé díky. Já věděl, že budete mít vlastní nápady. Možná něco z toho někdy použiju. Ano Košice u Tábora, Hrubý Jeseník ve Středních Čechách atd, atd. A to ještě nevíte, co jsem vám nachystal na příště. Za tři dni z NSR do bývalého Sovětského svazu. A dvě hodně velká města. Brzy to sem dám, zatím můžete tipovat A najeli jsme ani ne 200 km.
Já se zmiňoval o Košicích, ale u Kutné Hory, ne Tábora, o těch zase nevim já :-)
Zkusím: Mnichov - Petrohrad?
Heč já jezdím z Prahy na sever do města s druhým nejdelším jménem v Česku :) a z něj je to už jen kousek do Benátek...
A to se prakticky pořád musí na sever...
Takže Újezd nad lesy - Benátky vidím tak za 1,5 hodiny ...
Brdy lákají co, no nedivím se, že jsi bloudil, ty cesty jsou tam stejné, jedna jako druhá. Nepomuk je krásná vesnice
Pěkná cyklotrasa s štastným koncem
https://mapy.cz/s/180LI
napřed trošku zvěřínek, pak písty, pak ostrá rozkoš a je to celé milovice :)
a to jsme ještě nejezdili kolem Kouřimi :)
Já su od Brna a v létě se jezdím koupat do Příbrami, je tam pěknej rybníček. Vyrazím směrem na Zbraslav a před Zbraslaví odbočím na Příbram, necelá hodinka cesty skoro furt do kopca, zpátky su s kopce cobydup a osvěžení mi vydrží až domů.
Takže za dvě hoďky na otočku i s koupačkou Brno-Praha.
Už je to dávno, co jsem to vzal z domova do Prahy na otočku.