Na ty dva šumavské vrchy, v létě špatně viditelné skrz koruny lip podél silnice, koukám téměř z okna už od doby, kdy jsme se v Loučimi usadili. A stejně tak dlouho mě lákalo jet se tam podívat. Nahoru, až na vrcholy Velkého (1292,7 m) a Malého Ostrého (1266 m).
Ne že by nebyla příležitost zajet…
Krásný fotky.. ta prezentace na zoneramě je fakt výborná věc. :-)
Dělat pro takový odpolední výlet do Bavor měsíční přípravu a pak si nevzít ani eura by stálo za samostatné pojednání a ne jen krátkou zmínku :-))
Mno... ta měsíční příprava nebyla konkrétně na tento výlet, v té době jsem měl od března najeto cca 900 kilometrů, jenom jsem si měsíc předem přidal víc kopců. A eura? Dávat za pivo nejisté kvality téměř sedmdesát korun se mi jaksi nechce...
Není dobrý v cizině přepočítávat útratu na naši měnu. V monarchii bys do hospody vůbec nemoh, tam vyplázneš za pintu i £ 4,50. Ale při troše štěstí i £ 2,50. :-)
Máš pravdu, já ale nikde moc nevysedávám. Když chceš něco ujet a ještě i nafotit, tak prostě neposedíš :D. Ani u piva ;-).
Tak ale potom proč ten povzdech, že sis nevzal eura a nenapil se chladného piva, ale pil teplou žbrundu z lahve?
V tu chvíli si řekneš, že těch pár korun by tě taky nezruinovalo, že?
Ne že bych je dal s radostí, ale jet cíleně v horkém létě do Bavor, vyjet kopec a mít tam možnost dát si orosené, tak bych fakt nad tou cenou zase tolik nepřemýšlel. Ono 2,5 éček za pivo zase není tolik, ono to bude tak jako bys u nás dal asi tak 18 Kč.
Tak příště - jenže následující blog je o výletu na Hogen Bogen a tam to vyšlo nämlich, jak říkáme my z bavorského příhraničí...
Já jsem si pivo vlastně nedal ani na Čerchově, kde jsem byl před týdnem, o tom teprve budu psát, dal jsem si ale dva gambáče na Špičáku, to napsaný je, takže dám co nejdříve.
Po vyjetí na Čerchov pivo docela chutná a není tam špatné :-)
Tak si dej záležet a piš ať je co pěkného číst :-)
takže sis nedal pivo ani na tom Spičáku ;-)
Na penzistu slušný výkon.