Tak, problémy s pláštěnkou se zdály být konečně zdárně vyřešeny. Ráno plný malý ešus přeslazeného černého čaje, nějaké pečivo zbylé ze včerejška a potom po cyklostezce proti proudu Innu směrem na Telfs, Imst a Landeck. Taková zdánlivě nudná stezka podél Innu, mezi poli, vedle kolejí ... Ale co na…
Hezkýýýý. Tyhle psychologický rozbory tuláckého mikrosvěta miluju.
A měl sis plácnout.
No lákalo to, ale mohl by být problém. A o to jsem zrovna nestál. I když si začala sama ...
Jsme to stejní famfaróni, já si kvůli copaté bězkyni málem ztrhnul pajšl v Německu, o pár měsíců dřív :-)
Hezké, moc hezké...
Ty jo copatá běžkyně. To mi když se poštěstilo vloni před Pasovem, tak celý fotbalový klub. Drželi jsme se za nima asi 10 km než nám utekli :-)
Pánové,
začínám mít podezření, jestli ta copatá není náhodou jen jedna. Je zřejmé, že se pohybuje v německy hovořících oblastech a zjevuje se mužům v nejlepších letech.
Něco jako Rusalka, jenže cyklistická.
Koukám, tento díl je pro pány. Ale mně se taky líbil. Trochu jsem se zarazila u toho datumu, ale my jeli bez vlajky, vyjížděli později, jeli taky proti proudu a vlastně nakonec jinudy.
Taky se mi to moc líbí, ale nemyslím, že je to jen pro pány.
Myslím, že jsem tady už jednou popisovala situaci, kdy jsem jela po pěšocyklo a před sebou uviděla kluka, namakance svalnatýho, jednoznačně maskulinní proporce. Jel na kolečkových lyžích s hůlkama přesně k hraně podpažní jamky, parádně, nahoře bez (trika). A měl podprsenku. Aspoň se mi to tak ze zadu a z dálky jevilo. Byl rychlej, ale přeci jen jsem ho na kole dojela, abych zjistila, že ten popruh na zádech není podprsenka, ale popruh od nějakého toho super-hyper puls-tep-rytmus-kroko měřáku.
Pozdravila jsem ahoj, ale na rozdíl od básníka, on na mě žádné hejpokřiky nezkoušel. Nejspíš usoudil, že by v mém případě už mohl hrozit infarkt myokardu.
Takže, básníku, važ si toho, toť znamení, že pořád jseš ve formě (alespoň naoko):-)
Zase jsem si nechala na čtení dva díly najednou a dobře jsem udělala. Moc pěkné :o)))
Jen je škoda, že jsi se v té secvakané pláštěnce nevyfotil. Ten dračí hřbet bych chtěla docela vidět :o)))