reklama

Jak jsem si uvařil první pivo.

Stejně jako Čechové a Moravané, i my Slezané máme rádi zlatavý mok zvaný pivo. Uvařit si vlastní pivo. Tato myšlenka mně napadla před několika léty, ale o vaření piva jsem téměř nic nevěděl. Když jsem se konečně dobral k tomu, jakým způsobem se pivo vaří a co vše k tomu takový rádoby sládek…

[ Celý text ] [ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 21.12.2014
Autor: Papji
  • Re: Jak jsem si uvařil první pivo.

Gratuluji k první várce... k tomuhle se taky chystám, prostory a topení mám, ale nějak to pořád nevychází

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: highlander
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Prostě borec. Skvělý! Možná jsi tomu věnoval příliš péče. Čím víc péče, tím lepší stupňovitost, ne?
    Jinak mistrem na domácí vaření piva je tu myslím Zdenál (zden42) a nemáš ho tak úplně daleko.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: básník
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Od Zdeňka jsem si pochopitelně nechal poradit, ale stejně nejvíc zkušeností sbírám vlastním vařením.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: Papji
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tady si musím vypůjčit od klasika...

"Stejně jsme my Češi šikovnej národ"

https://www.youtube.com/watch?v=08tNm04IEJE&...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Jindra8526

Gratuluji! Tohle mam v planu uz dlouho. Proto jsem taky vyslal syna studovat potravinarskou chemii :-). Asi je ale lepsi se do toho rovnou pustit...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: vlli2
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

481 cyklistů (4 přihlášení)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024