Ve čtyři hodiny bylo tak hezky a mě mrzelo, že včerejší déšť a předpověď počasí odradily od cesty kousek na sever. V pět jsem už nevydržela v posteli a vydala se aspoň na procházku ze dna pravěkého moře na jeho pobřežní útesy. V lese bylo nádherně.
V půl osmé jsem se vrátila a doma měli ještě…
V sobotu, když člověk nemusí do práce, vstávat v 5 hodin?!?! Brr! To jsem snad ani neměla číst.
8-))
Naopak, když je ráno světlo a příjemná teplota jako v tyto dny, tak to si člověk velmi užije. Jel jsem takhle včera na kole v 6 ráno a bylo to super, navíc všude klid. V nějakém baráku je člověk zavřený celý rok, TEĎ je potřeba využít příznivých podmínek. Ono těch dlouhých dnů není tak mnoho, už na konci prázdnin vychází sluníčko o hodinu později než teď.
A mimochodem, nejlíp zpívají ptáci po 4 hodině ranní.
Tak tak, ráno mezi 5 a 6 hodinou je úžasné. Všude klid a ten vzduch...
Sova zdraví skřivany. Hezky si ta rána užívejte.
8-))
Hele, ale ono i teď v půl deváté večer byla pěkná cesta, na loukách voněla posekaná tráva, nad lesy se snášel soumrak, prostě romantika.
Ano, i letní večery jsou krásné.
Také jsem od kolegů v práci zaslechl že je už před pátou ranní světlo.Několik dnů už točím na tuto hodinu budík abych zkusil alespoň vyhlédnout z okna abych zjistil zda nekecají.Zatím se mi to ale nepovedlo.
Jj, světlo už je.
Když vyjíždím v 5 ráno na kole do práce, konečně už nepotřebuji světlo.
Už jsem viděl. Hezké fotky.
Pěkně jsi si máknul v kopcch.
To mě těší, že můj včerejší výtvor nezůstal bez povšimnutí. Asi jsem potřebovala vyjádřit své dojmy, když jsem se vrátila impresionisticky naladěná. Bylo to nej z celého víkendu. Teď čučím doma a štve mě ten cyklobankrot. Teď, když jsou nejdelší dny a světlo je už ve čtyři. Vstávat do práce kvůli povinnostem je úplně něco jiného. Ještě přidám jednu fotku, která se nejvíc líbila mé holce.
Probůh jaký cyklobankrot?!?
Když nevyšly Drážďany, dá se jet něco kratšího, ne?!?
Jo, už mám dnes 5km. Nakonec Drážďany nejsou žádné dálky, fakt přemýšlím, jestli nemám zapracovat na nějaké včasné jízdence. K tomuto počasí moře patří.
Drážďany a moře?!? - "Jak se to rýmuje?!?" :o)))
Pekne! Ja jsem se celou sobotu s vyhledem na Tve skaly (ze zahrady u chalupy je mam jako na dlani) ohanel krovinorezem a hrabema. Trava uz byla skoro do pasu, tak potrebovala zkratit :-).