Narodila jsem se ve znamení Ryb a voda je můj živel. Bože díky za to, jen jsi nedal sakra návod, jak tím životem proplout. Jak se může ryba pohybovat mezi býky, lvy, střelci, kozorožci a všemi těmi ostatními „potvorami". A už vůbec jsi neřekl, jak se snést s ohněm, zemí a vzduchem. Asi právě proto…
Nevím jestli Země, vzduch či oheň Ti rozumí, ale já, tedy doufám, že ano.
Skvělé. Děkuji.
Díky Jindro, momentálně v tom s jednou Zemí dost těžce lítám, jako by byla Oheň sakra. Asi bych ten článek měla stáhnout a přepsat :-). A ty jsi co? Je to jedno, ráda čtu tvoje články, díky.
Já jsem prý podle horoskopu štír, Královno a podle Číňanů a mé madam jsem prase :-)
Ale jinak je to se mnou asi takhle:
http://www.youtube.com/watch?v=Qa3TNuuXq-Q
Oheň a voda, mráz a žár..
Když spojí síly, dokážou lámat skálu.
Ale to ty víš:-))
Pepa Nos,
tehdy, zpíval že ne láska, ale blbost hory přenáší.
Jsem vděčný světu za blbce, co chtějí hory přenášet, neb v tom je budoucnost mých vnuků.
Jistě.
Jde jen o to kam ty hory nese:-))
Vidíš, já už padesát let žiju v iluzi, že to, že "láska hory přenáší" má význam ten, jako že ta láska nás přes ty hory přenese.
Teď mi dochází, že možná význam je ten jak říkáš, čapneš horu a někam jí poponeseš.
Každý den se člověk dozví něco nového, no není ten svět báječný?
Něco podobnýho říkával i Reagan.
Ale až potom, co se u něj objevili ti dva Němci, že jo :-)
Jaký Němci? A u koho? :-)
U Reagana,
No ti dva Němci, co mi furt schovávají věci, Alzheimer a Parkinson :-)
Tož udělej pokus. Čapni horu a popones.
Ověříš si, jak to je.
Život je báječný:-))
No, nebyla to zrovna hora, ale kus svaju to bylo.
To se madam nelíbilo, že máme zahradu moc z kopce, tak jsem na ní vydlabal a postavil takovej schod.
Teď přemýšlím, jestli to byla láska nebo blbost.
A stojí to? Drží to? Funguje to?
Tak nad čím dál přemýšlet?
Hned na podruhý :-)
Poprvé jsem udělal menší sklon té opěrné zdi a o povodni 2002 se mi zahradou zezhora dolů valila řeka a ty těžký betonový tvárnice prostě povalila, ten násyp nad tím se taky zavodnil, docela masakr.
Tak jsem to přeskládal, oddrenážovala udělal opatření, aby se ta voda mé zahradě vyhnula.
Ale má to na talíři furt "statik co mu deštíček povalí zeď" :-)
když ona řeka nemá ráda, když se jí někdo snaží určovat kadyma má téct a tak hned jak jen trošku může, tak se vrací zpět do původního koryta. I kdyby tam mezitím vyrostl kopec :-)
Moc pěkné.