Byl jeden z těch, kteří nad pulitrem pořád pracují. Pozdě dodaný materiál, neprokótované výkresy, mladý šéf co nic neumí, stále se stupňující rozčílení a s ním i úroveň hlasitosti.Seděl od svého parťáka tak metr, ale řval na něj jako přes půl dědiny.
„Proboha, nehulákej tak!" už jsem to nevydržel…
Tak za to žes nás slováky vykreslil jako pracovité lidi s dobrým rodinným zázemím ti dávám palec hore ale jestli je ten Marian Róm a tys ho po českém zvyku zařadil mezi Slováky tak to bys mě nasral :-)
A co když je Marian Maďar?
To by mi nevadilo Slováci mají s Maďary dlouho společnou historii, na kterou v dobrém vzpomínají ;-)
Marian není Rom ani Cikán, a vůbec není podstatné, jestli je Slovák, tedy pro mě.
Marian je dobrý chlap, kterého osud zavál daleko od lidí, které má na světě nejraději a tak jsme mu poskytli dočasný azyl.
Marian mě dojal tím, že si to uvědomil.
Toto je Marian (publikováno se souhlasem)
Tak dobrá. Budu brát vážně tohle přání a to na zrcadlovém webu jakoby nebylo.
Přeji Ti šťastné a veselé a přeji Ti, abys ses zbavil nenávisti k lidem, které jsi nikdy Pod ledem nepotkal.
Hodně věcí myslím vážně, a o nenávisti píšeš protože mě vůbec neznáš.
I Tobě a Tvé rodině vše dobré.
:-)
ještě chvilku mi povyprávěj o nenávisti :-)
Třeba že ti i při kladnejch erekcích nestoupá karma. Holt tlačíš lidi v žaludku. :-) Nějaká palečnice na tyhle palečkáře by se hodila.
A jsou to vůbec lidi? :-)
Jsem si vzpoměl na ten starej tátův, jak visí v sestém patře na římse jen za konečky prstů nějaká ženská, a z otevřeného okna jí mlátí nějakej chlápek přes ty prsty kladívkem.
Dole to vidí jinej chlápek a křičí nahoru:
"Člověče, okamžitě tu ženskou nechte!" a zezhora slyší:
"To není ženská ale tchýně" a ten chlápek se podrbe ve vlasech a křičí zpátky nahoru:
"Ale, že se kurva drží, co!"
http://zpravy.idnes.cz/marianu-kotlebovi...
Jo, proto ty tak rád do té putiky. Ty tam hledáš náměty. Příjemné čtení!
Pod ledem není putyka ale restaurace :-)
Chodím si tam přečíst noviny, popovídat s matláky a kamarády a občas mám kliku, že potkám i nějakého fajn chlapa, jako je Marian.
Být celé dny sám doma jen s počítačem (a pochopitelně madam)je na hlavu, člověk musí mezi lidi.