Když někomu v České republice („Central Europe, small country, Petr Čech, Baroš" takhle nejlépe vysvětlíte Ománcům odkud jste) řeknete, že jedete na dovolenou do Ománu považuje Vás za excentrika.Když neopatrně přidáte informace jako, že necestujete v péči cestovní kanceláře, že jedete jen ve dvou a…
Hezké počtení. Díky. I za to teplo, které z fotek sálá a tady se ho nedostává.
Při dnešním pohledu z okna jsem se "šla ohřát" sem:
http://bikeoman.com/
Docela to pomáhá. 8-))
Já nestačím zírat. Velký biker začíná jezdit s nosníkem a dokonce plánuje cestování na těžko!!!
Jak je vidět, život přináší neustálá překvapení :o)))
Ale díky za příjemné počtení k ranní kávě.
P.S.
To jsem vzědavá, kdy přidáš i stojník, až zjistíš, jak se naložené kolo blbě odkládá :o)))
Já jsem, při svém vetchém zraku, četl "Omámen na kole..." Když jsem zjistil, že se děj odehrává v Ománu, představil jsem si jak Mirek zahání stesk po domově kouřením hašiše jedoucí při tom na svém biku.
Hezké čtení!
JEJDA!
Přechodníky nejsa mojí silnou stránkou. Omlouvám se.
Ja jsem na ne nejak precitlively. Je to jedna z mala chyb, ktere se da jednoduse vyhnout jinym vyjadrenim, aniz se zmeni (byt jen trosku) vyznam. 8-)
Já to tam vidím pořád a pokaždé si musím říct, že tam není Omámen.
Ahoj,
články jsem si přečetla, líbí se mi způsob jakým cestuješ. Mluvili jsme spolu o možnosti projet na kole na Sicíli, ráda bych opravdu vyrazila. Nenašla jsem tady na tebe kontakt, tak se mi prosím ozvi.
Ahoj!
Lída Hlavatá (Van Graaf)
[email protected]