Je středa 05.07.2012 a očekávám dle domluvy příjezd Básníka s Nakolíkem. Jsem v práci a on má přijet odpolko i s Nakolíkem ještě s předstihem oproti termínu. Najedou telefon těsně po poledni, zvedám a volá Básník...tak se pomalu začínám balit k odchodu z práce. Ale Básník mě vyvádí z omylu...má prý…
Teda ty jsi romanopisec :o)))
Chválím, že jsi konečně začal dělat mezeru za čárkama a tečkama, ale taky si rejpnu - neměla by Červená dostat novou přilbu?!? Vypadá to, že z téhle už fakt vyrostla :o)))
Soudíš-li podle té fotky s pláštěnkou, tak to má nasazené přes pláštěnku.:-) Helmu má ale fakt už na hraně. Plánujeme ji koupit k Vánocům. Ale z čela dozadu si jí pořád strká sama a nesmyslně si přitahuje ještě kolečko vzadu, takže jí to fakt na hlavě sedí naprd. Ale nedomluvíš se s ní. Vždycky jí říkám, až si natluče čenich, tak to pozná, o čem je řeč.
Bezva. S tím počasím jste to měli fakt napínavý. Máš bod. :-))
A představ si že ten nikonek se rozchodil po výměně baterek, to jsem moc rád. Dřív vždycky psal low batery a třeba se sám ukončil a zavřel očičko, ale takhle v půlce práce s pootevřeným očkem a hláškou o kolapsu systému ještě nikdy. No hlavně že je živej :-)
Přišlo mi to hned divný, že by takhle najednou tak pěknej a novej kousek vypověděl službu. Tak to je dobře, že se rozdchodil.:-)
Ony Nikonky takhle zloběj, protože jsou rozmlsaný - chtějí jen ty nejlepší baterečky. Mě takhle zlobily už dva - na nabíjecí baterky ne a ne nastartovat. Rozjely se až na lithiové Energizery...