Začnu asi trochu zeširoka. Čekáte-li popis drsné výpravy, budete nejspíš zklamáni. Možná se budete i shovívavě usmívat. Naše letní cesta, o které Vám chci vyprávět, nebyla ani nejdelší, ani nejrychlejší, nezdolávali jsme vysoké hory, ani necestovali liduprázdnou divočinou. Proč tedy mám potřebu o…
Zvláštní poděkování za tu fotku zámečku Lány. Jak já jsem tohle mohla přehlédnout při podzimním srazu, to teda netuším...
Ikdyž... když jsem přehlédla Landštejn... :o)))
Jinak mě hned v úvodu zaujalo vaše rozhodování kam vyjet s ohledem na dění kolem vozíků. Přesně - když to nejde tady, tak to půjde jinde. Je to ale škoda, že tohle těm našim blbům nějak nedochází...
Díky za pěkné počtení k raní kávě :o)))
Skvělé, díky! Sem s dalším dílem!
Jedno z našich děti má jako vysněný cíl Mikulov (kdo ví proč, prostě se jí líbí to jméno na mapě :-)), takže jedna z našich příštích cest určitě povede tamtudy. Takže vítám všechny podrobnosti, mapy, fotky... :-)
Až tam pojedeš, dej vědět. Můžem tam zajít na pivko a děti na zmrzlinu. :-)
Jinak pokud bys potřeboval prokunzultovat cestu tam, nebo někde v okoli písni.
Pěkné čtení, už se těším na další díl.
Ty dva nepříjemné úseky o kterých píšes - okolo Skalice a panelka do Valtic, se dají objet po pěkných a pohodlných cestách bez provozu.
Kudy se dá objet Skalice, teď už asi víme. Ale cesta z Bořího Dvora na Rajstnu...? To by mě zajímalo (i když se tam v nejbližší době znovu nechystáme).
Na fotce c6 je ta hnusna panelka. Najeli jste na ni na krizovatce u Celnaku. Tam je treba jet doleva smer Katzelsdorf a po cca 500m odbocit doprava po asfaltce. Ta je soubezna s tou panelkou a je na hrebeni. Nazyvam ji "kochaci" bo pote co ji opravili jiz neni nutne sledovat diry a lze se opravdu jen kochat. Je zde dobre videt do Rakouska, za dobre viditelnosti jsou videt Alpy