Pro nás dosud neznámé město Skive si nás chytí a nechce pustit dál. V Dánsku jsou i větší města tak nějak uživatelsky příjemná, a to osobně města zrovna nemusím. Tady je to jiný. Napřed strávíme skoro půl dne ve skvělé moderní knihovně na internetu (s dobrým kafíčkem z automatu za 3.-DK), já píšu a…
Tak koukam, ze si z te cesty privezes hned dve cyklistky :o)))
Moc hezké čtení, akorát mi trochu vadí, že tu malou slečnu stále popisuješ jako "dítě", že ona to po tobě nečte? nemá jméno nebo nemohla by být "Malá víla"? Držím palce, aby se účet zase naplnil.
Na Dítě jsem si zvykl, už bych to neměnil. Jinak si budu myslet, že se v příběhu vyskytuje nová postava. :)
Pořád lepší než známý mého známého, který na svém webu označoval své vlastní dítě slovem prevít.
já se nad tím podivovala hned v prvním díle, když byli ještě buse. Tak to náš kamarád svému synovi říkal "voslint" a dost dlouho :-)
Basnik to prece v pocatku pise, ze se jmenuje Noemi, ale rika se ji proste dite.
On ani vila o ni jinak nemluvi a dite je na to zvykle.
... dite vede s basnikem dialog na toto tema casto, ale vzdy se stejnym vysledkem: dite :-D ja ji rikam dite jenom na nakole.cz, abych nezpusobila chaos v pribehu :-) jinak je to Noemi, Noeminka, Noemka, Noemik, zlaticko, slunicko, pipi a taky nezdoba a vejlupek :-D
Ach, básníku, ani nevieš, akú mi robíš týmto blogom nesmiernu radosť! Dážď, protivietor, "rovinaté kopčeky" ... už mesiac som z Danska doma ale toto Tvoje rozprávanie mi nedá zabudnúť.
Tak šťastnú cestu Vám želám.
Děkuju, to jsem rád, že dělám radost. Momentálně sedíme (a budeme asi i spát) v klubovně malinkého jachetního a rybářského přístávečku v Taars na západě ostrova Lolland, včera jsme připluli trajektem z Lagelandu. Od včerejška leje v jednom kuse. Naštěstí nás sem pustili pod střechu dobří lidé a dokonce je tu i pitná voda a záchod a signál. Venku fakt silný počasí.
A napiš taky něco sem do blogu a přihoď fotky, jak říká Jurimír :-)).