Letos jsme naši „dámskou" jízdu naplánovaly zase z Tišnova. Původně jsme chtěly jet na jih, přes Rakouské pohraničí, vinice jižní Moravy a Pálavy, ale podzimní cyklosraz na který určitě pojedeme, bude na jižní Moravě, tak bychom v krátké době byly na stejném místě. Naskytla se tedy příležitost,…
zdaar,...jsem na vás myslel v ty inkriminované dny..Chystám se si tu Bobrůvku projet, ale když neprší, pršelo včera a stezka je všechno, jen ne suchá, tak to odkládám.
...ale červená přece nevede nahoru ke hradu Košíkov. Nevzdaluje od potoka.
Jináč -- měli jste dát červenou podél Sázavy. Na tak těžkej humus člověk hned tak nenaďabí. Jeli jsme tudy při Loudání. (teda - tenkrát udělala svoje i únava..) Časem sem dám report, ale mně to trvá vždycky dýl..
Tipovala bych, že HMS červenou kolem Sázavy zná.
Tímhle ji rozhodně nevyděsíš :o)))
no jo, tak jo...každopádně tu Bobrůvku tu Bobrůvku ošulily...ne že by to něčemu vadilo...
Tady bych jen jako druhý účastník poznamenala, že HMS vypadala dost odhodlaně pustit se po neznatelné cestičce i s plnou bagáží, ale v těchto případech funguji spolehlivě jako brzda a odmítla jsem projet potok, protože jsem tu cestičku na druhé straně prostě neviděla.
jj, někdy to tam bývá hodně zarostlé...
K té Sázavě -- my jsme jeli od Přibyslavi. Placama byla stezka hodně škaredá a k tomu nečekané nelogické kopce. Jeden by čekal, že pojedem kolem řeky...v Sázavě jsme uhnuli doprava.
Poněkud mě udivuje, že tě překvapilo, kudy Sázava teče?!?
Že ty jsi v hodinách zeměpisu nedával pozor :o)))
..z čeho soudíš, že nevím... ?!
Píšeš "...nečekané nelogické kopce...
Pokud víš, kudy Sázava teče, pak tě tohle překvapit nemohlo...
..holt jsem naivně čekal, že stezka povede podél řeky, jak píšu výše..
No a to je prave to, co me zarazi, ze jsi ocekaval... A zrovna ty, takovy zcestovalec.
Proboha vzdyt na Sazave jsou notoricky zname useky, kdy reka vede mezi srazy nebo skalami.
Je to stejne jako by jsi se divil u Vltavy nebo treba u Dyje, ze nelze jet presne podel vody.
když se nenašel žádný doprovod, tak jsme hold vyměkly, ale i tak tam bylo bahna habaděj. Pořád jsem zkoumala mapu a zdálo se, že cestička tam vede, ale ve zkutečnosti byly jen lávky k chatám a hluboký brody. Tu červenou podle Sázavy jsem jela jen ze Sázavy do Zbořenýho Kostelce a to už je skoro pořád po asfaltu nebo zpevněná cesta, ale vím, že je leckde těžko sjízdná. Tak držím palce, a aby bylo málo bahna.