Přemýšlím a už si nevzpomenu, kdy jsem poprvé na obrázku uviděl nákladní kolo christianii. Už to bude dýl. Ale přesně si pamatuju, kdy mne napadlo, že by se mohlo jednat o velmi zábavného kamaráda, se kterým by se dalo mnohé podniknout. :-) Bylo to v okamžiku, kdy tady server nakole.cz zveřejnil…
Krásně se to čte, těším se vždycky na další pokračování. Držím palce, ať v pořádku dojedete domů! Co ale dítě v bedně, nebude s tím u nás problém vzhledem k té aféře kolem vozíků? Možná ale tento způsob spíš každého překvapí :-). Jinak - víle trochu závidím tu skládačku, jezdila jsem na ni (obyčejná ze 70. let) víc než dvacet let, do práce a na nákupy byla naprosto skvělá! Ne kvůli skládání, ale vzhledem ke vzpřímenému posezu, dalo se na ni jezdit i v sukních, na řidítkách i na zadním dosiči košík ...
Dneska jsem tady za soukromou poznámku byla jedním místním kecálkem pasována na členku Klubu puritánů. Tak abych to uvedla na pravou míru, mám takový lechtivý dotázek.
Jestli jsem dobře četla, tak vaši cestu máš rozplánovanou skoro na dva měsíce. Jak řešíte s vílou takové ty hezké chvilky, když sebou máte dítě a ještě spíte ve stanu (nedostatečná zvuková izolace)?
8-)))
Hele to je diskrít. To je na tajné úrovni :-)))
Jsem myslela, že jsi odvážnější. V rotopedostory se chvěla zem a teď je z tebe tajnůstkář.
8-)))
Víla mi tu kouká přes rameno, je zvědavá na fotky když je stahuju. A nic říkat nechce, takže...
vila kouka pres rameno jen zridka,
hlavne kdyz se pise blog, tak se koukat vubec nesmi a prchame pred prisnym okem basnika :-D vyskat s ditetem nekam daleko, blogy jsou prece jeho kaficko :-)
cteme az na nakole.cz a ja nekdy nahlas a dite se pak divi a rika: jeee ono se tam pise o me :-)