(přepisuji z diskuze kvůli přislíbenému palci od Básníka) :-)
Nedbaje optimistické předpovědi rosničkářů (té nedělní, že v pondělí již nebudou bouřky) jsem se svým téměř 10-ti a 3/4 letým synem vyrazil včera (tj. pondělí 6.7.2009) směr Národní park Podyjí. Snad ty polní cestičky s kameny, pískem a…
Máš tam můj palec, napůl je pro toho kluka :-) A zkus přidat fotku, i jenom ilustrační, ať to není slepý.
:-))
Za ten ocistec palec nahoru.. Jinak sikovny synek. Ja dnes zkousel poprve s klukem (2,5 roku) na odrazedlo, udajne je to lepsi na cyklo navyky nez postranni kolecka. Tak uvidim jak mu to i nadale pujde. Uz se ale tesim na podobny vylet jako jsi mel ty (pocasi si objedname lepsi), az bude prcek vetsi a uzijeme si delsi vyjizdky..
Po roce(tedy loni) jsme v té oblasti byli opět, tentokráte na tři dny. Počasí bylo lepší, zmokli jsme až poslední den cestou na vlak. ;-)
Jeli jsme vlakem do Znojma a pak po vlastní ose do Šatova. Spali jsme U Fandy:). Druhý den jsme si udělali okruh Národním parkem (Šatov-Šobes-Podmolí-Znojmo-Kraví hora-Popice-Havraníky-Šatov) a cestou ve Znojmě jsme vyzvedli další spolucestovatelku. A třetí den jsme vyrazili domů stylem "kam až dojedeme a pak vlakem do BV". Ještě jsme teda zkoukli (konečně) pěchotní srub "Zahrada" a pak už vsedli do sedel a šlapali po signálce směr Jaroslavice-Hevlín a dál. No, dojeli jsme "jen" do Jevišovky (na vlak), cestou nás opět stihla mega bouře, takže jsme šlapali v dešti, Maštěstí oproti loňsku už jsme s tím počítali, takže ponča jsme měli.
Celkově jsme za ty tři dny ujeli (za 7,5 hodin čistého času) 100 km a nastoupali 850 výškových metrů.
Jeli jsme na "polotěžko" (spali jsme v pensionu), měl jsem malý nosič na věci a baťůžek.
Odrážedlo je dobrý nápad, mladej taky tak začínal.
Taky palec... :o)))
Ty, heky, jestli to vyhraješ, tak nás budeš muset vzít na výlet ale všechny :o)))