Tak jsme s lelkem rozmýšleli, jestli na sraz, nebo do Alp, kam nás lákala jiná skupinka bikerů. Nakonec ale jedeme na Maltu - tedy vlastně na maltu a beton. Ohlásil se nám zedník, takže utrum.
Naskytl se ale začátkem září pěkný víkend v kempu Sychrovec a kroužení po Českém lese. A jelikož se podle…
No tě péro. Tak ta první fotka to je teda mazec. To je bigošárna jak vyšitá. Ale těší mně, když tam vidim toho Canyona, to motivuje :-)))
Takže solo páskou jízdu "PROVĚRKY 2010" mám přejmenovat na "BAHNA 2010"? :-)
jj, v jedný loužičce utopil lelek přední kolo až těsně pod nábu :-) Ale ještě větší nářez byl z Třemešné (kousek od Bělé) po modré turistické nahoru na Vystrý. Cca 170 metrů převýšení nahoru slušným prďákem, něco kamenů a kořenů, ale většina blátiou kolejí po hrabajícím lesním traktoru. Lahůdka :-)
A s Canyonem velká spokojenost. Akorát jsem za těch asi pět set kiláků ukroutil už třetí patku. Už si radši nechávám dělat svoje :-)
Jakože utopim Šemíka?
To abych přibalil něco na nervy a náhradní srencle :-(((
V poho, tam se dá jet odkudkoliv kamkoliv po asfaltu, nebo pevný lesní cestě. Na tyhle pikanterie se musí cíleně odbočovat a pak prostě jet "po azimutu" a podle lišejníků :-)
No tak právě proto, že máme letos poprve všichni fully, mysleli jsme si spíš na ty lišejníky než na asfalt.
Ale jakožto zástupce náčelníka pro navigaci a traťovou orientaci jsem dostal zadání "vole, hlavně ne po asfaltu, ber to po neznačenejch" Tak budou mít co chtěli :-)))
A to si určitě užijete ! Zvlášť po dešti (a pršet tuším má). Výhoda tam je, že tam vedou podélně dvě vcelku rovné silnice a několik vyloženě příčných. A pak hafo těch lesních. Ale zabloudit se nedá. Pokud se blbě nemotáš dokolečka, tak vždycky za nějakou chvíli narazíš na tu asfaltku a zorientuješ se. Nemá to tam chybku.
Jak všichni fuly? Já jedu taky a mám fula akorát vozejk !! A nehodlám si cyklokrosku vyválet v bahně !! :-))
Hodíš cyklokrosku na rameno a poběžíš. -))).
Podívej se někdy jak to dělají na závodech.
Tak jo, gumáky si beru :-)))
http://www.facebook.com/#!/photo.php?pid=482158&fbid=153896774623141&op=1&o=global&view=global&subj=100000036513897&id=100000084570128
sáfriš, ono to nepožralo ten odkaz...
Co přímo na fotku?
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4...
Já jedu trochu někam jinam. Ne že bych nechtěl jet s váma, já vás mám rád, halelůja, ale máme takovou separátní akci, nás pět kamarádů, co doma dostali opušťáky. Pokud se tam vysápem, tak se v sobotu sčuchneme na Čerchově.