Tak je tu druhy "pokus" o to, jestli se vam nekomu nechce dojet :o)
Urcite zase bude v danem terminu nejaky nakolacky sraz, ale nas klub porada 26.9. kratsi MTB maraton, 42 km (4x 11 km okruh) a 800m prevyseni celkem. Ucast s licenci i bez, ceny pro spoustu ketagorii, nejmladsi/nejstarsi ucastnik atd. .
Jinak pochopitelne nabizime pro par zajemcu ci dokonce znamych a pratel ubytovani u nas doma s veskerou peci a hlavne vyjizdkami mozna nejen v okolnim terenu.
Máš pravdu, jsme pod Čerchovem...
http://www.nakole.cz/diskuse/11475-podzimni...
Nechapu proc jste takovi srabici, ze vam "do toho vzdycky neco vleze" :o)
Vsak je to jen tip.
Kam na ty termíny chodíš. :-)
Tak zorganizovat se da neco kdykoliv, staci se domluvit.
Jenom proste nas zavod padl na tohle datum a mne prislo i logicke, ze radsi vyuzijete terminu kdy je v CR prodlouzeny vikend nez si muset brat dovolenou navic.
Vy tam taky máte svatého Václava? Ale věř mi, že bych hned jel :-D
Tak jiste ze Vaclava udelali svatym nejen pro CR, ale den volna tu v tohle datum neni.
Jestli chces dojet tak dojed :o)
Hele, nech si toho lanaření, jo!!! 8-((
A ty dojet nechces? Vis ze bys ve sve kategorii mela vic nez slusnou sanci na bednu? :o)
A nepřestane a nepřestane!
8-)))
A vezmeš za mě organizaci srazu pod Čerchovem?
;-)
Bud nevdecna organizace srazu nebo zlata medaile, rozhodnuti je jenom na tobe :o)
Tak aby bylo jasno. Nějakejch 44 km s převýšením 800 m mě nemůže uspokojit. Nás (mě) čeká třídenní maratón s trasami okolo 60 km a převýšením 800 až 1000 m. A kromě toho vynikající společnost účastníků. Nějaká zlatá medaile ... ha ha!