„Nakonec je všechno dobré, a pokud to dobré není, není ještě konec." Ten citát našla někde víla, moc se mi líbí, i když s ním mám jeden problém. Ono nakonec bylo všechno dobré, ale já jsem nechtěl, aby už byl konec. :-)))
Neděle 1.8.Tak tady v kempu v Heiligenblutu se mi líbilo, hodně líbilo.…
Jasně, potvrzuju - o tom sraní v síni. No, Ty jsi evidentně v síni nesral a tak mohlo vzniknout tohle krásné povídání a ještě hezčí zážitky. Zítra odlétám do teplých krajů, kolo a batoh už mám sbalené a prohlédne-li slepé střevo, taky něco sesmolím. Obávám se ovšem, že Tvých kvalit nedosáhnu.
Celý text se mi libil. Moc. Ale co mě úplně dostalo, to je úvod druhého a závěr posledního dílu. To ostatní je "jen" báječně napsaný cestopis, ale ty dvě zmiňované části, to je text, který člověku vleze do hlavy a nutí ho podívat se na sebe, na vlastní tajné komůrky a na vlastní splněná přání. Ještě, že jsem letos konečně k tomu Baltu vyrazil, člověče, to bych musel asi jinak skřípat nad sebou zubama.
A vlastně je to úplně jednoduché, už ani nevím, kdo je toho autor: "Chcete si splnit své sny? Probuďte se."
Jo, probudit se. To je ono.
Člověče ty jsi hodně pozornej a jemnej čtenář. Když jsem psal úvod k druhýmu dílu, napadlo mne, že to možná někomu zarezonuje. Tak jsem rád, že ne jenom mně. :-))) A díky. :-)
Přátelé díky za ohlasy, je to příjemné něco udělat a vnímat, že to druzí berou, že to má úspěch. Díky, mám radost.
Píšu tohle proto, že tu teď pár dní zase nebudu (bohužel nejedu na kolo, ale musím přeci jen taky naplnit očekávání druhých). Tak nebudu na příjmu, prosím neberte to jako nezdvořilost, že teď nebudu pár dní reagovat. Budu mimo kontakt s netem. Dík.
Taky moc děkuji. Bylo to úžasné... A musím souhlasit s petrp. K úvodu druhého dílu se budu vracet častěji. V poslední době jsem do těch svých komůrek moc nechodil. A to je škoda....
Konce jsem se dočkal až dnes, po návratu z týdenního "čundru" se synem (plus jedna;-) po betonové hranici (úsek Staré Město p. Sněžníkem - Mladkov)... Skvělé čtení, konečně jsem se dočkal velkého finále... A hlodká ve mne taky troška té závisti; ale té zdravé závisti. Té motivační...