reklama

5 beauty rituálů před spaním. Vaše tělo za ně poděkuje!

Po namáhavém pracovním dni často nechceme nic jiného, než se brzy svalit do postele. I tak (nebo právě proto) byste neměly zapomínat na magické večerní rituály krásy!

Stačí si najít 15 minut: to, co uděláte večer, bude mít přímý vliv na vaše zdraví a celkový vzhled v následujících dnech. Dnes vám řekneme o 5 postupech, které stojí za několik minut vašeho času. Tělo vám za ně poděkuje!

1. Péče o pleť

Na čištění pleti nezapomínejte ráno ani večer, ale to druhé je přece jen důležitější. V noci musí pleť dýchat a odpočívat. V opačném případě se na obličeji mohou objevit vrásky, akné a černé tečky, pleť rudne a ztrácí pružnost a jas. Aby pokožka dýchala, je nutné odstranit zbytky make-upu, nečistoty nahromaděné na kůži v průběhu dne a odumřelé kožní buňky. K tomuto účelu slouží pleťová mléka, gely nebo pěny. 

Poté by měl následovat krém na oční okolí. Rozjasní kůži, zmírní váčky a tmavé kruhy pod očima. 

Posledním krokem je pleťový noční krém, který je potřeba vybírat podle typu pleti. Má hutnější konzistenci a obsahuje mnohem více aktivních složek. Pleť krásně hydratuje, vyživuje, rozjasňuje a vyhlazuje. 

2. Nechte si narůst řasy 

Jen si představte: zatímco vy spíte, vaše řasy rostou! Jak je to možné? Před spaním na ně aplikujte speciální sérum https://makeup­.cz/categorys/251381/. Obsahuje aminokyseliny, výtažky z léčivých rostlin (řasy posilují) či přírodní éterické oleje (vyživují a stimulují růst řas). Ve složení najdeme také biopeptidy a polymery (dodávají řasám hladkost a zdravý lesk), komplex vitamínů (E, A a skupiny B) nebo antioxidanty (chrání řasy před negativními vlivy vnějšího prostředí). Kýžený efekt lze očekávat po 2,5 až 3 měsících. 

3. Nezapomeňte na ruce a nohy 

I ruce potřebují hlubokou hydrataci. Mějte na nočním stolku hydratační krém na ruce a večer před spaním ho aplikujte masážními pohyby. Pokud je vaše pokožka příliš suchá, naneste silnou vrstvu krému a poté si navlékněte bavlněné rukavice. 

Důležitým večerním rituálem je použití speciálního krému na nohy. Poskytne luxusní péči, úlevu pro unavená chodidla a příznivě působí i na suchou a drsnou pokožku.

4. Péče o rty

Před spaním aplikujte balzám na rty, který je bude krásně hydratovat a zjemňovat. Prvních výsledků si všimnete již ráno. 

5. Před spaním vypijte sklenici teplé neperlivé vody

Vaše pokožce pak bude svěžejší a čistší. Pití vody také zpomaluje proces stárnutí pokožky, zlepšuje její pružnost a pomáhá odstraňovat toxiny z těla. 

- inzerce -, 25.01.2021
Blogy

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

 ()
Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle období ráda. Fyzička je zpět, člověk něco málo pohubl, cítí se skvěle a každý kopec vyjede jako nic... Ale ouha, místo toho ho pobolívá břicho, a... no však to znáte. Tolik já a děti, my na…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

 ()
Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy si tady odložím další kousek svých cestovních deníků... Tak tenhle cíl zrál už docela dlouho. Už ani vlastně nevím jak k tomu došlo, ale jednoho dne sedím s Radkem na pivě, koukáme do mapy.cz…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

 ()
Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11 kilometrů a klesli do 2700 metrů. Kolem uhelného dolu nocleh možný nebyl, nenašli jsme žádné rovné místo a navíc vše bylo pokryto vrstvičkou šedého prachu. A ani mezi zaparkovanými…
Peggy | 02.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 7. část

 ()
Sonkol, zázraky na počkání nebo do tří dnů Kratičké intermezzo - které se přihodilo úplnou náhodou, přesně mezi psaním 6. a 7. části Miluji takové ty nádražní či vesnické knihovničky, kde se lidi zbavují starých knih. Většinou to bývají nějaké blbosti, ale už jsem v nich párkrát narazila na…
Peggy | 26.05.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 6. část

 ()
Naše první třítisícovka Slibovali jim ráj na zemi a místo toho je čekala jen pustá step. Tak zní úvod příběhu bratrské pomoci zhruba tisícovky Čechů a Slováků, kteří se v letech 1925-32 vydali pomoci budovat Kyrgyzskou socialistickou republiku, tehdy už jako součást Sovětského svazu, v rámci…
Peggy | 20.05.2024

O čem se mluví:

Technické rady Jaký materiál brzdových destiček zvolit? dnes v 06:40
Cestování na kole nabídka nebankovní půjčky dnes v 03:26
Co vás zaujalo 279 dnes v 00:15
Ostatní – cyklo Jaké to bylo? - 148 včera v 22:32
NEcyklo Co pobavilo, potěšilo 192 včera v 22:28
Elektrokola SAVA Deck 9.1 - motor Shengyi CMT03 včera v 18:24
NEcyklo Co vás vytočilo 153 včera v 17:01
Ukrajina 44 včera v 14:52
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

405 cyklistů (6 přihlášených)

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 9. část

Už se nám to pomalu chýlí ke konci Začal čtvrtý týden našeho putování. Chtěla bych psát o tom, že mám tohle…
Peggy | 10.06.2024

Z Drásova do Říma

Z Drásova do Říma, květen 2024 Po cestě 1000 km Polskem podél Baltu a Odry a Z Lince do Budapešti přes Alpy…
Monolema | 06.06.2024

Kazachstán a Kyrgyzstán 2022 - 8. část

Civilizace po Kyrgyzsku Mysleli jsme, že na noc zůstaneme někde blízko sedla, ale nakonec jsme ujeli ještě 11…
Peggy | 02.06.2024