reklama

Radování na sněhu 24 - 25

A je to zase tady. Nejen kafíčko na sněhu, ale taky první sklouznutí v prašanu. Žádný ohromující výkon, ale pro potěšení to stačí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 21.11.2024
Autor: JNSK
  • Re: Radování na sněhu 24 - 25

Pěkné, vážně pěkné takhle na obrázku, v teple.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: choura
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To je Žaly?
    Hlavně aby ten sníh alespoň chvíli vydržel a také aby zaplnil díry a nebylo to jen na kameňačky. Třeba to tuhle sezónu bude lepší než minule.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Brahma
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Njn, máš to blíž. Já zatím dělám aspoň jiné stopy, ale kafíčko na sněhu piju taky.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 22.11.2024
    Autor: Quatsch
    Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Kafíčko doma v prašánku, který se mohl raději objevit až za měsíc.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 23.11.2024

Taky jsem se tento den "radoval" ze sněhu. Bosna, nadmořská výška přibližně Velké Deštné

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 03.12.2024
    Autor: Karel-ch
    Hodnocení: +9 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Kdyby šlo dát těch pozitivních hodnocení deset, tak je klidně dám !

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 03.12.2024
      Autor: kotek
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Tento "hotel" mě zachránil nejdřív před promočením a pak před totálním zamrznutím

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 04.12.2024
      Autor: Karel-ch
      Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

pěkné

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 04.12.2024
      Autor: perk
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Hezký večer!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 08.12.2024

Snaha byla, ale sníh zvítězil.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 08.12.2024
    Autor: kotek
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Prašan nad mraky, tak to má byt, tak je to správne...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 11.12.2024
    Autor: JNSK
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Den hor mě konečně přiměl zahájit SKI-sezonu.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Nadhera. Na Jizerkách už upravují stopy. Tak to třeba chvilku vydrží.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Toto je u sousedů, kde se mi víc líbí cesty.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

... a národ je rozdělen:
        1) Nádhera
        2) ... zas ty srašky!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: AV
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

O sračkách mluví jen hloupí automobilisté a zapšklí staříci :D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Ty zcela jistě patříš do skupiny č.1, když přispíváš do sněhového radování, že?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 14.12.2024
          Autor: mildakh

idyla

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: 12.12.2024
      Autor: choura

Dnes první běžkování této zimy. Dali jsme malý okruh - Souš, Smědava, Předěl, kiosek ( čert samozřejmě nechyběl), Smědava oběd, protrženka, Souš. Úprava tratí výborná, fialový swix pěkně držel odraz.
    Teď uvidíme co se sněhem udělá předpovídaná obleva...

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Na horách bílé království. V noci krásné světlo.

mildakh: Mohli jsme se potkat, u chaty Smědava jsme byli asi ve 12:45.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To jsme se minuli docela těsně. My tam byli před polednem a odjížděli asi v půl jedné.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Dnes jsem se do těch míst dostala také ze Souše, oběd ve Wittighausu byl výborný.
        Úplně jiný svět tam, doma prší.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 15.12.2024

Co říkáš té nové boudě? Docela se před její výstavbou zvedla vlna odporu - jako že monstrum a krabice ...
          Ale mě přijde docela v pohodě. A pokud funguje jak píšeš (do starý dováželi jídlo z Darré), tak super!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: 15.12.2024
          Autor: PepikW
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

O bourání a výstavbě jsem nějaké zprávy četla, ale nijak zvlášť jsem to nesledovala, hodnocení nové byla spíš negativní.
            Já nemám námitky. Parkování v pohodě, obsluha vstřícná. Uvnitř jsem byla poprvé, mají to tam pěkné, moderní bouda. K jídlu jsem si vybrala guláš, spokojenost s porcí masa, talíř naplněný po okraj, cena nižší než jinde za poloprázdný talíř.
            Mínus není ode mě.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: 16.12.2024
            Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Byly předpovědi, že to nebude pro "normální lidi", že běžkaři a cyklisti budou odkázaní na bufet venku, atd.

Mě ta nová bouda při pohledu zvenku nijak nevadí, okolí je taky upravený a jsem teď potěšen tvojí zprávou, že i "zevnitř" (ještě jsem tam nebyl) je v pořádku :-)

Plus je ode mě!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Autor: PepikW

Ta jídelna ve sklepě je dobrá. Na jaře byly ceny trochu vyšší než jinde v samoobslužné jídelně, ale oorce dobrá a na hřebeni akceptovatelná.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Ano, mají nějaké prostory i ve sklepě, kde jsem byla na exkurzi jen na WC. Ceny jsou možná vyšší (guláš byl za 215, pivo 0,3 za 40), ale jak píšeš, za dobrou porci na horách taky myslím OK.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Na horách to vypadá jako po jarní oblevě.
    Dnes nade mnou držel ochrannou ruku sv. Petr. Koukám, koho je patronem, co by se hodilo k lyžování ... přece něco - je prý ochráncem proti bolesti nohou. Nohy mě bolí, ale vydržely od 8:30 do poslední jízdy dolů v 16:00.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: 17.12.2024

Pozdrav z kraje zapadlých vlastenců.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 18:22

Zapadlým vlastencům někdo rolbuje sníh :D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: včera v 19:46
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -4
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu

Hledám: Někdo na silničním kole nebo na gravelu
včera
Hledám partu / parťáka/ parťačku (ne vztah pouze kamarádku) na vyjížďky na silničním kole nebo gravelu, Praha a…

Hledám: Poznávání krás Šumavy a Brd na E-kole

17.12.2024
Já 60+ hledám pohodovou,sportovně založenou životní optimistku kolem 60 let pro společné poznávání naší krásné…

Hledám: štěstí

05.12.2024
Nehledám za každou cenu. Nepotřebuju kohokoliv. Nejsem zoufalá a nehledám zoufalce. Pokud nenajdu, nic se neděje.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

312 cyklistů (7 přihlášených)

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024