Ahojte vsichni, chtela bych se zeptat jestli mate nekdo zkusenost s dresy od kellysu. Jde mi hlavne o velikost. Nikde nemuzu najit zadnou tabulku velikosti bo neco podobneho a tak nevim, jakou objednat. Jde mi hlavne o ty nejmensi velikosti-uvazuju nad XS nebo S. Predem diky za jakoukoli poznamku.
Mam dres Kellys's Sabotage a jsem s nim velice spokojeny. Byl sice relativne drahy 1100 Kc ale kvalitni. Co se velikosti tyce kup si takovou jakou mas velikost normalniho trika.
to je prave ten problem...co vyrobce to trochu jiny velikosti...nektery tricka mam treba M, ale jiny dokonce i v detskych velikostech...proto bych nejradeji nasla nekoho kdo ma nekterejch z tech mensich dresu abych s nim mohla prodiskutovat rozmery
Ahoj, zavolej do Kellyse 581698810 a oni Tě odkáží na pořádnou prodejnu s Kellys zbožím v tvém okolí, tam si je můžeš vyzkoušet. Mám dres od Kellyse a musím uznat, že je asi nej co jsem měl. Holt COOLMAX je COOLMAX a barvy se jim fakt povedly.
ale jinak diky za komentar :)
Ja mam velikost L. V hadrech se moc nevyznam, ale dresy jsou z pomerne prizpusobiveho materialu a u kellysu sem nemel problem.
tak sem riskla XS a vyslo to...sedi dobre,bezvadne se v nem jezdi a navic vypada moc hezky