Sezóna pomalu začíná a věřím, že se najde někdo - kdo bude shánět info kterak se dostat na kole k moři. Minulý rok jsem cestu absolvoval na vlastní pěst a trefil jsem počasí i pohodu. Máte-li zájem klidně se ozvěte a já Vaše dobrodružství mile rád podpořím radou:-)Ťop
Jenom prosím tě neříkej že znáš jednu výbornou cestovku - ck jenda se jmenuje....:-)
..nebóóój:-), žádná cestovka....prostě na kole z domu, sám a happy...
Ahoj, mam v plane niekedy ist cestu Via Clausia Augusta. mala by viest cez Reschen pass od Dunaja (niekde v nemecku) az do Benatok. Avsak v taliansku vraj nie je v terene znacena . Okolo rieky Adige asi uz je vybudovana,a le ako to je okolo Benatok to neviem. Ake su Tvoje skusenosti.
Holáá, Claudii Augustu jsem po nějaké době zavrhnul neboť jsem nebyl schopen najít úplné informace a zbytečně bych si zajížděl. Moje cesta vedla napojením na Donau radweg,Ennsweg,Murweg,Drauweg přes Cortinu d Ápezzo do Benátek a do cíle v Lido di Jesolo.Celkem 7 dní příjemného bajkování...doporučuju:-)
To je jako bajkování ty donauwegy a tak? o)))To snad jsou cyklostezky nebo ne ??
K Benátkám vede hodně tras transalpistů např.:
http://bike-gps.idrz.de/portal/generic_frameset...
Jujdáá...máš pravdu.Bajkování - to sem přehnal:-)....spíše tedy pedálošlapání s klidnou hlavou..
AHOY, mne tvoje zkušenosti zajímají. Pojedu taky do Venezie poblíž Jesolo. Jak píšeš Rakouskem jsi jel po cykloztezkách, ale kudy nejlépe v Italíí ?
loni jsme to jeli, mrkni na www.cykliste.estranky.cz je tam par fotek, denik jen z časti, kdyžtak ti ho pošlu cely na mail.