reklama
Země: Rakousko Rakousko

Hohe wand

Ahoj, byli ste někdo na kole v pohoří Hohe wand nebo Raxalp? Nemáte tip, jak se tam dostat (z Vídně), popř. zkušenosti se zdejšíma cyklostezkama...Díky

[ Zpět ]
Datum: 21.07.2006
Autor: Neregistrovaný uživatel (Dark-side)
  • Re: Hohe wand

Nazdar.Na Hohewandu v Rakousku jsme byli v cervnu na pěši ture.Je tam pěkně ale na kolech jsme tam ani nikoho moc nevideli.Zkus se podivat na www.naturpark-hohewand.at
    Je to ale sice v nemcine.
    Petr

[ Zpět ]
    Datum: 22.07.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (pepas ([email protected]))
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
  • Re: Hohe wand

My sme boli na jednodnovo vylete okolo Raxalp. bolo to aswi pred troma rokmi, tak si cestu celkom nepamatam, ale sli sme smerom od Hirschwangu smerom na Preiner gscheid, spustili sme sa dolu a zabocili doprava po sotolinovej ceste az k Nasskam (ten tusim oddeluje Raxy a Schneealpen), Odtial dole pesi s bicyklom v rukach (velmi uzky chodnik medzi stromami a prudky kopec, ze sa nedalo ist skoro ani pesi) k potoku (napamatam si meno potoka, ale je to dole pod Habsburg Hausom) a potom udolim okolo celych Raxov (zo severnej strany) spat k Hirschwangu. Myslim, ze v turistickej mape su vyznacene aj cyklotrasy . Ta nasa cesta tam vsak vyznacena nebola.

[ Zpět ]
    Datum: 24.07.2006
    Autor: Jaroslav
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Do vaší knihovny
Tip na letošní dovolenou

Vánoční lyžovačka na ledovci

(CK Kudrna)
26.12.2024, 4 dny
17 900 Kč
zimní Autobusem
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

139 cyklistů (1 přihlášený)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024