Ahoj. Nemáte někdo atlas rakouských cyklostezek v české verzi, který se dá objednat na: http://www.radtouren.at/alias/de/kataloge
Nerad bych kupoval "zajíce v pytli"
Nuz tento katalog si kludne objednaj. Poslu ti ho zadarmo.
Ked sa Ti nebude pacit, zahodis ho -:).
Je tak to je super :) Asi jsem si to špatně přeložil. Díky
No ta česká verze je jenom leták s přehledouvou mapkou a kratkým popisem cyklotras.
To mi přesně přišlo tky, nevíte, jestli ta německá verze je lepší? Nerad bych objednával znovu to samé, jen německy :-)
Myslim,z e v nemcine je to to iste.
Ta mapa je len na to, aby si si vedel vybrat , kam pojdes, na cestu potrebujes lepsiu mapu . Pri popise kazdej cyklocesty mas aj odporucanu literaturu a mapu (tu si uz ale musis kupit). Mozno sa nieco da ziskat aj zdarma, ja mam Burgenland 1:100 000 a aj Weinviertel (pre mna zaujimave, lebo to mam blizko nas). Musis sa poobzerat po lokalnych weboch, mozno nieco k dispozicii maju.
Já jsem to pochopil tak, že u katalogu by měly být i nějaké poukázky, které ale s českým letáčkem nepřišly. Je to jen vytištěné pdfko, které se dá stáhnout z těch stránek. Já si to nechám poslat znovu a pak sem dám vědět :-)
Německá verze je podrobnější. Má asi 60 stránek, na kterých jsou mapky a popisky hlavních rakouských cyklotras a možnosti ubytování.