O námaze kolen se tu už mluvilo, co ale dělat s větrem a zimou na kolena??? Ležák má perfektně pořešené ledviny a záda, sem opravdu nefouká a myslim že ani zima nepronikne zbývají kolena...
Možná, že by pomohl windshield. Ale nevím, jestli nechrání až pod kolenama.
JJ windshield by urcite pomoh, ale mel sem na mysli neco jako treba udelat návleky na kolena co by neprofoukly...Videl sem neco takovyho prodavat ale nepresvedcilo me to...
No me se osvedcily ty navleky na kolena ale musi byt z tlustsi zateplene latky,ne jenom tenkej elastak.Nebo cyklokalhoty pod kolena se zateplenyma kolenama.To je samozrejme tak na teplotu kolem 15 stupnu,na opravdovou zimu by to chtelo neco teplejsiho a neprofoukavyho.
no a to je to co hledam...Nejaky dobry navleky na kolena (bojim se vetru a zimy) pac ty kolena nemam nejlepsi.Videl sem toho spoustu na lidech, ale v obchode ne.Asi chodim do spatnejch obchodu :-)
Zdravím, já jezdím od jara do pozimu v tom, v čem chodím. V zimě nebo když už je prostě chladno a nevlídno navlíknu oblečení od http://www.czbmi.cz a jsem dost spokojenej. Neprofoukne ani neproprší. Kontakt na ně jsem našel na stránkách AZUB, kde psali o expedici s batoletem na Nordkap a ti používali taky tohle oblečení.
oblečení je to super, ale ta cena...i když to se řešit nemá.Každopádně jsem tam nenašel návleky na kolena, ale komplety... Kdyby někdo věděl kde v praze sehnat teplý návleky na kolena ať dá vědět. Díky Jirkovi alespoň víme všichni kde sehnat perfektní komplety.Thx musim uznat že vypadaj dobře.
je to divný si odpovědět, ale už sem to našel...
http://www.ramisport.cz/inshop/scripts/set.asp...
Takž kde tohle zboží prohlédnout a koupit v Praze???
No z těch stránek bych pochopil, že v praze nikde. Objednej je po netu, vyzkoušej a sem napiš jak to dopadlo a všichni ostatní už budou vědět, co od nich očekávat :o)
sláva mám to.V Praze u tram. zastávky Michelská je cykloobchůdek, kde maj návleky na kolena i se zateplením.Materiál je elastický a vypadaly že neprofouknou a celkem udžej teplo. Stojej 205 za pár :-) zbejvá jen koupit a vyzkoušet...