Objevil jsem zajímavý stroj, pokud se nepletu tak italské výroby: http://www.slywayprojects.com/Eng/ModelsFrame.htm. Co na něj říkáte? Trochu vysoké sezení, ale mohl by to být opravdový terénní lehociped. Docela rád bych se na něm svezl a ještě radši bych ho srovnal s Azub Max Hardcore, na kterém jsem taky zatím nejel.
Nevypadá špatně, ale chybí mi možnost spodního řízení.
Jo, to by mi asi taky scházelo. I když kdyby to bylo jenom kolo na řádění v lese a blbnutí na schodech ve městě, tak by to nemuselo vadit. Ale dokud mám prachy jen na jedno kolo, bude to všeúčelovka se spodním řízením.
Trochu od tématu - nevíš náhodou jestli se dá samostatně koupit rámový kit na azub cé? Případně za kolik. Dík
Tak to nevím, ani nevím, jestli se Cé ještě prodává, ale asi jo, doprodej zásob. Měli koupené určité množství rámů a ty se doprodají, tím Céčko skončí. Pokud to funguje tak, že ty rámy jsou uskladněné neosazené, pak se asi půjde domluvit na koupení rámu (+ řídítka, vidlice atd.). Napiš do Azubu.
hm, taky bych se na tom rád svezl, ale hlavně sedlo se mi moc líbí!!! To odvětrávání by bylo super. Zvlášť v tomhle počásku.
Jo, taky se mě líbí sedlo, asi nejvíc ze všeho na tom kole, ale představoval bych si lepší polstrování, tohle vypadá tenounce, zvlášť do terénu.
jak se tohle liší na delší cestu v terénu oproti azubovi max ?
Nemám ponětí, nikdy jsem to neviděl jinak než na fotce. Ale Max je konstruován právě na dálkovou turistiku, a to tak, aby ji zvládal i mimo silnici. To italské kolo mi připadá stavěné spíš na sportovní vyblbnutí.