Včera jsem zalepil propíchnutou duši, zkusmo jsem ji nahustil a zjistil jsem, že sice neuchází, ale vzduch se při nahušťování nerovnoměrně rozprostírá tak, že oblast kolem ventilku je nahuštěna k prasknutí a zbývající část po obvodu duše dohustit nejde, jinak by ta oblast kolem ventilku na sto pro praskla. Nemáte s tím, prosím, někdo zkušenosti? Dík, ještě jsem se s tím nesetkal... F.
Máš v duši nějaký tmel a duše se ti v některých místech slepila, nebo jen má okolo ventilku větší průřez než v jiných místech?
Tmel by tam neměl být, zdá se mi, že po zasazení do pláště se snad problém sám odstraní. F.
...no ty vole to musis vymenit!...ta duse je zakleta!...se zakletejma dusema si neraj...,vyhod ji a buh ti zehnej ze se ti nic nestalo...!!! ;-)
Nedej Bože, jestli je černá. Mít černou duši, to je nejhorší, co může člověka potkat.
...no ty vole to musis vymenit!...ta duse je zakleta!...se zakletejma dusema si neraj...,vyhod ji a buh ti zehnej ze se ti nic nestalo...!!! ;-)
Jestli se ten zbytek duše alespoň trochu nafoukl a nezůstal "placatý", tak by to v plášti mělo být v pořádku - ten zastaví to rozpínání okolo ventilku a pak se dofoukne i zbytek. Asi je to nestejnou tloušťkou materiálu duše.
bodni tú dušu, budeš mať dôvod rozobrať
To je nějaký vtip ? Jestli ne tak to je nějaká pěkná blbost.
Je to jasně hustilkou, ničím jiným to nemůže být.
http://cykl.cz/item/hustilka-author-race