Planuji koupi kola a setkal jsem se u znacky Merida se stejnojmennymi vidlicemi.Vedel by tady k nim nekdo neco blizsiho?Mne se o nich nikde nepodarilo najit zadne "povidani" (charakteristika,konstrukce,funkcnost,nebo neco podobneho).Konkretne mi jde o vidlice Merida M500.Bohuzel jsem ted 100%-ne zavisly na prostredcich pojistovny, protoze mi bylo moje puvodni koio ukradeno a pojistna nahrada dela 10tis.Kvuli tehle a jim podobnym kradezim bych nechal sekat ruce.Je desny kdyz si kolo sperkujete,cpete do nej prachy a pak si nejakej ..... zlepsi momentalni rozpocet,pricemz si ho nasledne kdosi koupi v bazaru za 2 litry!!!
Ale zpet k tem vidlicim.Vedel by o nich nekdo neco vic?
Myslim ze to je Suntour C60 s jinejma nalepkama.
Když ti ukradli MERIDU,tak ji zpět nekupuj.Vpoměru cena výbava jde o jedny znejhorších kol na českém trhu.
Vždy ošidí vidlice,brzdy,osu šlap.středu...
Ne-e.Mel jsem 3 roky stareho stribrneho Superior Blackbirda ,vidlice
Suntour SR (tusim T970),stredy Deore,Remerx rafky,vyztuzeny plaste Schwallbe,...Jenze ted muzu jit nahradou pojistovny jen do kol za 10 tis.Ale zaplatpambu i za to,moh jsem dopadnout hur.
Dovolím si nesouhlasit....Já sem si koupil Meridu cca za 17tis a výbava skvělá-Brzdy Magura, vybavení Shimano Deore/Deore XT....ráfky a ostatní drobnosti taky dobrý. Navíc má Merida skvělý rámy. Za tu cenu-špičkový kolo
Je to vidlice TopGun vedle Suntouru asi to nejhorši co múže na kole být. Jinak MERIDA má naopak nejlepší poměr cena/užitná hodnota. Za 20 tisích se u nich dá sehnat velmi slušný kolo a za 30 dobře vybavenej full.
nemas nahodou Trans Missiona?
Myslim ze ten Top Gun na tom bude daleko hur.
Tá vidlica ja TG alebo TopGun ale podľa recenzií je skôr na rekreačné jazdy. Ja by som ju nebral
Na spodní části je štítek s popisem TG...= což je skutečně Top Gun syst.Pružina/Pružina,nejen vidlice ale i kolo je pro rekreaci kdo chce závodit volí vyšší řady tedy i ceny.Tam Sr Suntour a dále Manitou