Super,krásně rozebraná tématika.Díky za to.
Včera sem byl v prodejně a narazil na oversize řídítka.Teď babo raď.Jsou i oversize vlaštovky,tak i klasické "rovné"?V čem se to tak liší,že mají ten přívlastek?Je to pevnější a zcela jinak provedené?
Sice nevim, za co dekujes hned v uvodu sveho dotazu :o) ale klasicky prumer riditek v miste upnuti v predstavci je 25,4 mm, OS je 31,7 mm. Oversize jsou nazvana pro svuj vetsi prumer, ktery by mel zarucit vyssi pevnost pri mozne nizsi hmotnosti. Coz neni ani tak pravidlem, muze tomu byt klidne i naopak :o) Trend smeruje k OS, klasickych prumeru je aspon u MTB k videni uz mensina.
To mělo být poděkování za odpovědi v mém předchozím dotazu ohledně OS středu a klik..nějak mi to skočilo sem :+) Jo takhle,týká se to teda čistě jen průměru - myslel jsem,že třeba i tvaru.A jak je to s představcem při výměně klasických řídítek za ty OS?Taky ho musím měnit nebo se "roztáhne" a nějak to udrží? :>
Predstavec musi taky odpovidat danemu prumeru riditek. Maximalne se da pouzit redukcni vlozka, pokud ma nekdo OS predstavec a klasicky prumer riditek, naopak to nejde.
Super,teď už mám jasno,zaznělo vše,co jsem potřeboval slyšet.Nyní můžu oprávněně poděkovat - dík :p
Tak, tak. Když jsem hledal náhradu za představec Race Face kterej mi rupnu (!!!), což sem málem vořval, tak moc velkej výber ve standardu neni :-( Většina je dneska OS.
Jojo,když ho miluješ.. :D Jinak jsem netušil,že se až tak moc přešlo a dopřechází na OS řízení :)