a chceš samotnou voštinu, nebo už hotovou sendvičovou desku?
Jinak odpověď je banální: použil Google. Např: http://www.havel-composites.com/home.html... Můžeš taky zkusit kontaktovat nějakou firmu, která se zabývá výrobou z kompozitů (lodě, letadla, sportovní vybavení ...) ty to kupují ve větším množství a možná ti malé množství prodají laciněji. Musíš ale počítat s tím, že pro ně nebudeš žádný zákazník a v podstatě je tvůj požadavek bude obtěžovat. Záleží na koho narazíš. Čím menší a rodinější firma tím lépe.
Tedy mě jde o to, z jakého papíru se ta voština dělá. Ideální by bylo, kdyby z nějakého savého, který by se dal napustit (propsytit pryskyřicí - EPOXY). Myslel, že by hořejšek vytvaroval dle zadní strany těla. Voština se spíš užívá jako výztuha desek, ale to nechcu. Představuji si voštinu nepokrytou z obou stran deskou (jak je obvyklé), ale ´samonosnou´, se zachovanými děrami (aby to větralo).
Jádro vlnité lepenky by napustit šlo, ale ty krycí jen obtížně. Takové ty prokládky co sou na paletách by byly lepší (snad).
Google jsem užil hned, ale: dodáme, přijedeme, přivezeme a já chcu použitý materiál, který by splňoval mé požadavky. Ovšem - času nemám nazbyt, proto se obrátil na fórum.
Takže tak.
Voština se jmenuje ta plástev s šestihranými komůrkami. Dělá se z různých materiálů, např. ocelového, nebo hliníkového plechu, nomexu, aramidu, papíru ... Používá se k přenosu posouvajících a tlakových sil a z principu věci proto není "samonosná" (pokud tím myslíš, že tam stačí sama o sobě). Pro přenos ohybu a tahu musí být vyztužená potahem. Pokud chceš použitý materiál nesháněj ho na internetu, ale na smetišti.