Ahoj kolik je členům vašeho spolku let?
Jak kdy, do kopce tak 100, z kopce kolikrát i 15. Záleží taky na počasí.
a ty seš kdo?
odhadl bych, že dohromady zhruba tak třetina tisíciletí:-)
Bingo, skoro ses trefil :-)))
Ale ty víš jak sem to myslel, žejo. :-)
Já se omlouvám za svůj nejapný humor, ale zítra mi začíná dovolená, tak to ze mě leze nějak samo :-DDD
McTorpedo přiznej se, kolik ti je!:-)
Já sice jezdím na lehokole v Brně, ale nevím, jestli se mám počítat za člena spolku, když jsem se osobně setkal pouze s jedním jeho členem a to jen asi na 3 minuty:-)
Řekl bych, že v našem spolku se i tohle počítá za členství:-).
Jo tak sem se splet(blbě sem to pochopil z nějakýho článku nebo diskuse) ale, ty to stejně neprozradíš co?
Asi jsem nejmladší - 23, pak je to rozvrstveno až po kolik? Šedesát? Nevím jistě.
Konečně nějaká jasná odpověď. Jirko jaký máte kola?
Azub 2002 (Újezd u Brna), Azub 4 (můj), Azub Max prototyp (otec), překližková tříkolka (dohromady), jeden překližkový semilowracer, jeden ocelový..... a si něco jako Baccheta Giro 20, jeden jedinec s lineárním šlapáním, ovšem ten má spíš pojízdnou židli než lehátko. Jedna konverze bikrosu, další 2 Azuby Max, tentokrát sériové verze (počítám i McTorpeda) a teď si za nic na světě nemůžu vzpomenout, jestli jsem na někoho nezapomněl, takže ostatné doplňujte.
Dík za odpověď, jak se ti na Azubu 4 jezdí a jaký byly tvoje větší cesty?
Je to dobrý kolo, nejvíc bylo Brno-Laa a/Thaya-Brno za den, 160km. Předtím na Azubu 2002 175km Opava Brno, na obou 312,4km na K24.