aspoň teda pokud ta předpověď počasí nekecá, ale včera večer na ČT1 vypadala Míková (nebo to byla Zárybnická?) celkem seriózně, tak jim budu věřit :-). Co podniknete? Kam vyrážíte?
Já ráno směr Nymburk, tam pojezdit tak cca 50 - 60 kiláků a zase zpátky - nenáročná delší akcička, hlavně do tmy zpátky :-)
Spolek přátel Třeboně pořádá poznávací cyklovýlet na českovelenicku. Už se moc těším.
Hm, pro náš kout je předpověd poměrne hnusná. Zvolím Burajdin recept.
Burajda to ale myslela čistě fiktivně - já jí prostě nežeru, že by nevyjeli:-)))
Dneska jsme původně plánovali nějakou vyjížďku v okolí Plzně, ale silný narazový vítr nám naše plány překazil. 8-(
to už s ebojíš i větru? :-O to máš tedy blbý :o(((
Já jdu bruslit...
Nebojím se ho, ale blbě se mi při něm jezdí. Nemám pak z jízdy na kole žádný příjemný požitek. A na kole jezdím hlavně kvůli příjemným požitkům a prožitkům. 8-)
nemáš si ho prostě všímat :o)))
Já byl na bruslích a naprostá paráda. Jel jsem s kámošem, se kterým jsme jezdili hodně a už šest let jsme spolu nejeli, bo s eodstěhoval do Austrálie a jen si píšem. A dneska to byla bomba!! Pokecali jsme a pak jsme z Letný vzali ten šílenej sjezd přes trať do Stromovky, objeli Stromovku, byli na ruským kole, skatepark na štvanici, na florenci jsme se svezli MHD na Folru a dlai Vinohradskou. A jel jsem jí jako kdysi. Bezhlavě. A užil jsem si to jako už dlouho ne! Pak jsme chvíli šaškovali u Václava a fotili se aby měl památku, ař zas odletí a dojeli si zablbnout a zavzpomínat na Novou scénu a domů...
Já jsem s tímhle víkendem mimořádně spokojenej, byť jsem na kole neseděl....
Tak to my měli dnes na vítr docela štěstí, poněvadž nám dost často foukal do zad :-)), chvílemi foukal z boku a musíš říct, že byl opravdu silný, poněvadž když se do mě opřel z boku, tak mně odfouk asi o metr bokem, což je při mé postavě už co říct :-))
Sobota u nás patří dětem, probíhá zde už druhý ročník inlajnování, koloběžkování a motorkování. A jako loni i letos pomůžu - já a wert máme nastarosti občerstvení :-))))
a já jim říkal, nepouštějte mě k tomu, nebo vám to sežeru :-)))))
Jakou souvislost má seriózní vzhled Míkové/Zárybnické s víkendovým počasím ? :-)
Ale abych odpověděl, kolo tentokrát nebude, mám jakési povinnosti...
musíš večer do hospody a ráno se ti nebude chtít vstávat?
Vstávat se mi nechce ani když předtím do hospody nejdu :-)
Mám teďka ale "hlídání"...
už aby trošku povyrostal a jezdila s náma... :o)
Spíš by nejdřív potřebovala pořádné nové kolo :-) To by už mohla ujet i více než nějakých 16km během dne :-)))
Jenomže je teď v takovém blbém věku, že 24" kolo by pro ní bylo tak akorát, ale za rok dva by se už muselo koupit normální dospělé... A do toho se mi teda moc nechce, moc peněz ;-) Do příštího léta to ale musím nějak vyřešit...
Předpovědím počasím věřím jenom na jedničce. Na jiných programech ty holky sou nahoře moc přifouknutý a prostě vypadaj divně, tak jaká důvěra. Počasí by měli předpovídat zásadně chlapi v kvádrech, to by mělo správnou fazónu :-)))
...jops, pocasi by ale mela uvadet a slibovat nase radka,ta vi prece vsechno nejlip a vsichni to sezerou :-)))
já bych hlasoval pro Burajdu! třeba na ROzkoš zajistila parádní počasí...
.. by se střídali a to je pochopitelné přec nemůžou tam být obě najednou,oči by si vyškrábali :-)
vím, že se nás tvoje návštěva Nymburka netýká, ale co se na chvilku vidět? =) našla by se chvilka na kafíčko?
Venku je 3,2 stupně a studeně prší. Já chci zpátky na Rozkoš!
19,4 st, modro jasno slunečno... ;-P
Už od letošní dovolené ve Znojmě mám trochu pocit, že mě na té Jižní Moravě se*ete :)) Hlavně když na koupališti prohlásili: "Dneska zavřeme už v šest, je zima." Bylo 25 stupňů, to je u nás super vedro. Víš co, kdyby alespoň u nás byl v zimě sníh. Ale to ne. Prostě je skoro celý rok mezi 3 a 15 stupni. :( Ale přírodu máme krásnou.
Ale zase budeš oproti hekynenovi pěkně otužilej. 8-)))
Dneska jsem poprvé neměl v noci okno úplně dokořán, ale zase na druhou stranu, už mi brzy RWE pošle děkovnej dopis, už zase jsem musel na chvilku pustit kotel, 18 stupňů v kuchyni, to by mi velitelka dala co proto.
u nás už se taky topí, dřeva máme plnou kůlnu :-), jinak bych musela žehlit nebo popíjet čaj s rumem, 18 stupňů je tak zalézt do postele. my bohužel žádný děkovný dopis nedostaneme, leda tak od "zelených", že se nám kouří z komína :-(
Tak jsem se byl po obědě prohodit přes Ríšovu studánku k prádelně, a nad prádelnou se kolečko položilo na cestě a mě vyložilo do ostružin. Pořádně odřená ruka a naražený žebra, ideální víkend:-/
Já si zas nemůžu vynachválit protivítr a uzavřenou silnici za Průhonicema + aktivitu zemědělských storjů
Místo toho abych byl za hoďku na Zbraslavi jsem se po hodině plácal po Dolních Břežanech po zk..... 101ce za doprovodu hromady auťáků ,které se štosovali za megatraktorama vozících kukuříci nebo co .....
Věru vydařená silniční akce ... ještěže cesta zpátky s větrem v zádech byla s prstem v nose a hrušky se letos urodily sladké
tak já byl dneska pěšky a jen na chvíli. Dva nebo tři kilometry jsem šel přes dvě hodiny. ASe čtyřletou neteří. Takže jsme po cestě stihli donýst mrkev koníkům, napůl vybublat a napůl vylejt bublifuk, uspořádat několik závodů v běhu na superkrátké trati (šest nebo sedm metrů) Hrát na schovku, šermovat se s klackama, nasbírat plnou kapsu žaludů, přitáhnout domů čtyři šutráky jako dárky pro ostaní atd. atd. atd. :o))))
Zkrátka, já se měl narozdíl od tebe úžasně ;o)
Čtyřletá neteř mohla být na stupni vítězů na naší akci pro děti :-) neříkej, že ještě nemá lehokolo??? udělali bychom jí klidně kategorii))) http://modletice.rajce.idnes.cz/II._rocnik... zase tak daleko jste to neměli :-))
nemá a asi mít nebude. V naší rodině jsem divnej jenom já ;o)
Jednak bych nejdřív musel vědět, že něco takovýho je a hlavně on měl táta 55let, takže byla oslava atd. a až teprve k večeru šli všichni na fotbala a my na ty koně....
NO, v pátek jsem si dobral letošní defekty (dal jsem si double). V sobotu jsem se synkem vyrazili na kratší túru (celkem 15 km); já mám puchýře všade, jeho jen trochu bolí "nožičky"; na třetím km jsem myslel, že ho zabiju; opět to jeho "Kdy už tam budem", "Já už tam chci být" a "Já už nemůžu" :-D Tož v neděli snad už konečně i nějaké to kolo (pokud se mi ovšem podaří zalepit duše, bo tři jsou v... a tak nějak mi došly)...
Ale jinak teda bylo nádherné počasí, to se muší nechat...
Já měl parádní hlavně neděli. Ono to do určité míry patří i do tématu o věku bikera - prostě se musím pochlubit, byl jsem poprvé pořádně projet bejka
http://ronda.rajce.idnes.cz/kolo_2/
Pár metrů po asfaltu a pak lesem
http://mapy.idnes.cz/#query=&zoom=2&pos=x:583080,y:5550507&map=cesko&base=evropa
Chtěl jsem zespoda od Velké Čermné doleva přes Zdelov do Čestic - a netuším proč jsem se asi po hodince našel na druhé straně mapy v obci Kozodry... Našel jsem ale krásné, napůl zarostlé cesty, po kterých už dlóóóuho nikdo ani nešel. Trávu jsem měl až pod nos a dvakrát zadní kolo až nad hlavou (kdo by tam ty potůčky taky čekal...). Prostě ta zkratka přes les měla okolo 20 km, po silnici kolem je to 8. Zpátky to už byla řízená improvizace, ale výsledek skoro stejný :-)
Ale na treka nezanevřu, na silnici to je úúúplně něco jinýho a oboje má svoje kouzlo...
Chybička se vloudila...
http://mapy.idnes.cz/#query=&zoom=2&pos=x:583080,y:5550507&map=cesko&base=evropa