Ahoj :-), tak jsem poprvé v životě udělal zajímavou zkušenost: teď v pondělí jsem si kupoval přes e-shop kvalitní spacák od haskyho, cena přes net 2500,-. No a protože inzerovali, že možno vyzvednout v Praze i osobně v jejich krámě, tak jsem tam jel. Vylezl jsem na Jarově z busu, přímo přede mnou prodejna hasky - tak jsem tam automaticky šel - a ten spacák koupil za 2160,- Kč! Po návratu mě přišel mejl, že mám objednávku připravenou k vyzvednutí. Tomu jsem moc nerozuměl, šak jsem si to tam právě koupil - tak tam volám - sice jedna firma, ale vchod do mejlového kšeftu byl z druhé strany domu. Takže docela náhodně jsem ušetřil 50 kroků a 340,- Kč.
Jinak vám řeknu, že pochodit po velké prodejně, kde si můžete prohlédnout spacáky, batohy, vařiče, stany..., všechno hezky osahat a očuchat a až pak vybrat - to je parádička :-)
Takže dotaz: jsou v Praze outlet kšefty na počítače? (asi jsem se nějak duševně posunul :-) )
Byl to hasky nebo husky? Obecně se dá říct, že huskyho nikdo nechce :-D Ta firma má špatnou pověst, začali nedávno dělat kvalitnější outdoorové věci, ale zatim to ještě není ono. A jelikož donedávna prodávali jen přes velké řetězce, tak lidi, co takové zboží kupují, jim nevěří... Ale jinak se v outletech dá hodně dobře nakoupit...jen člověk musí mít štěstí...
Tady je prý asi 80 obchodů (doprava např. A metro do Depa Hostivař a autobus FA), jeden by mohl být PC :-):
www.FashionArenaOutlet.cz
Fashion Arena Outlet Center
Průmyslová 440
Praha 10 – Štěrboholy
ale asi jsou to jenom hadříky....
Docela zajímavé je to, že na krámě měli cenu nižší než v e-shopu ;-) Normálně to bývá obráceně...
O nějakém outletu s počítači tedy nevím.
Abych byl teda přesný, jakou outlety mi připadají všechny ty super- mega- a ty další markety, které mají mezi houskami a oblečením v nabídce i počítače ;-) Povětšinou jsou to stroje hodně z módy :-))) Jen ta jejich cena tomu moc neodpovídá ;-)