Ahoj lidi,
minule jsme díky dešti nestihli půl trasy, tak bych to chtěl tuhle neděli dojet a protáhnout asi na Klepec atd., bo jeden nakolák, co má chatu skoro ve vedlejší vsi tam ještě nebyl:o)
Mapu trasy přihodím večer....
a místo srazu asi taky, ale bude to na 90% zase Říčanské nádraží po deváté ranní
Jsem vždycky profrčel tak kilometr vedle :-)) ono tam totiž nevede to asfaltové sfinstvo, tak nevím jak bych se tam dostal :-))
sraz v 9:16 na nádraží v Říčanech. Vlak jede z Hlaváku v 8:49.
mapa trasy tady: http://jurimir.rajce.idnes.cz/vsehochut/#xxx.jpg
to oranžový by s emělo jet tak jako tak a pak se podle času a sil rozhodneme, jestli nazpět tou modrou trasou nebo tou hnědou. Většina bude lesem po cestičkách. Jo a Šembera tentokrát bude ;o)
Na to, že jsem tam letos ještě nebyl, jsi to vybral pěkně... Jenomže, tenhle víkend se na kolo vůbec nedostanu :-(
dopr! Jak to? S tím Klepcem jsi mě inspiroval ty, jak jsme minule kecali a když jsem to nadhodil Pavlovi a ten řekl, že tam ještě nebyl, tak bylo rozhodnuto o cíli výletu okamžitě.
Máš malou?
no jo no, když ten další víkend už jsem na lehosraze, tak jsem to dal na tenhle.... a třebas na půl dne se netrhneš? Že by hlídala babička?
oběd mám naplánovanej v Motgomery, tak bys mohl dorazit tam a jet s náma šemberu a na klepec a pak se trhnout a nejet s náma do říčan ale cestou zabočit domů....
Vůbec ještě netuším co přesně bude... Jestli budu v Praze nebo venku. To, že budu "hlídat", jsem se dozvěděl teprve před hodinou a něco... Kdybych byl venku, tak bych to asi na pár hodin své nepřítomnosti ukecal, ale jestli bych měl vyrážet z Prahy, tak mi to neprojde :-(
pokud se mi to nejak podari sesynchronizovat s tou svatbou, tak prijedu. Musela bych vstavat kolem seste, tak uvidim, jestli se den predtim zpumprdlikuju nebo ne :). kazdopadne dam vedet nejakemu mobilistovi, treba Pavlovi, jestli mate nebo nemate cekat.
Věřím, že dorazíte, není nic lepšího, než vyhnat zbytkáč sportem :-))
no ja myslim, ze si to moc neuziju, protoze uz ted k tomu tak pristupuju. momentalne tam jedu z povinnosti, abych dodrzela slib. kdybych mela auto, zmizim uz v sobotu vecer nebo az rano, ale nemusela bych vstavat tak brzo.
taaaaaaaaaakzeeeeeeee panove (damy tu zatim nejsou), prave jsem si dojednala dvoustopeho pritele a tuuuuuudiiiiiiz (kdyz se moc neopiju) v nedeli dorazim/e. :)
Ty ale děláš tajnosti - "dvoustopý přítel". 8-)
to je jen jinak řečeno "řidič automobilu" dívko...
Ty učitelky jsou dneska nějaký pomalejší. Co z těch dětí bude.... :o(
Já bych spíš vsadila na tu "přítelkyni" se jménem Fábie. 8-)
jo to je taky možný, že má půjčený auto. Vidíš... Asi to s těma učitelkama nebude tak strašný, jak se zdálo. Asi mi nezbyde než přiznat, že blbej jsem já, co? Nebo můžu zapírat? Třeba jako, že ten příspěvek nad tím jsem nikdy nenapsal? :o))
protože se v sousedním vlákně objevilo cosi o tom, že je akce odvolaná kvůli výstavě nožů, tak není!!! To že jdu v sobotu na výstavu nožů na nedělní vyjížďku nemá vůbec žádný vliv!!!!! Prostě na Klepec se JEDE!!!
Možná by bylo vhodné udělat na startu malou výstavku nožů, každý ten svůj, a trochu o nich odborně pohovořit :-)))
S vozíkem nejedu! Ale minimálně jeden nůž sebou vždycky mám a předvést nemám problém.... ;o)
Jedeš s náma?
Spíš asi ne, i když v tuhle chvíli to úplně nevyvracím - příští středu jedu na prodlouženou víkendovku, v tuhle chvíli mám meridku i fullíka bez vidlic, není čas je tam dát zpátky - po práci jsem každý den na silničce, čekám vysloveně, že začne konečně lejt, abych udělal ty vidlice a netáhlo mě to ven :-).
koukej je tam dát! A přijeď! ;o) Já taky odjíždím v úterý do pryč...
Fakt to neslíbím, nerad bych odvolával a pak zas třeba odvolával to, co jsem odvolal, pyšná princezno :-)))
Tak jsem si myslela, že si s vámi pojedu trošku zabahnit, ale vyšel mi neplánovaný výlet do Švýcarska (a rozhodně ne toho Česko-sazského!!!), tak budu nakonec dělat matku od rodiny a vařit "psíčkovou"...
Jo, jak pravil pro-pa - občas je třeba udělat drobný ústupek, aby zase člověk mohl s čistým svědomím vyfičet :o)))
Tak si ty bahenní lázně užijte i za mě. Podle předpovědi počasí to asi bude opravdu výživné :o)))
Když tak čtu tu účast, má cenu na to nádraží jezdit, nesejdeme se v Mukařově? Třeba v 9:30?