právě jsem vstal z kanape :- ) a hlasuji pro Kosíř / jo,Finn je, pokud vím, na jiné akci a Radek asi ještě na dovolené/, finální rozhodnutí nechám na Tobě. ahoj
Souhlasím s Kosířem.Radek snad pojede též.Co ostatní ?
Jo v Náměšti budou dožínky tak to vezmem asi na opačnou stranu ,do hor.
domluveno, počasí by mělo nabrat uspokojivý směr / na Náměšť jsem lehce myslel, dožínky mě neberou, ale chtěl jsem projet Terezským údolím/ Jo, ostatní pokračují ve spánku : - )).
Pojedete někdo ze srazu na kole do Kroměříže ( nebo okolí )?
Jo, a taky bych mohl zrovna vzít česnek., když to budu mít po cestě!
Kdy by to mělo být?Do kroměříže to je nějakých 35 km z domova ,tk bych tam zajel
domluvíme se na srazu, šak pojedem spolem na kolech ze srazu, né?
Možná i na sraz.Jestli mě Honza K ještě přijme,protože jsem se přihlásil až dnes
A komu ses přihlásil?
Promiň,ale myslel jsem ,že Tobě na adrese [email protected]
Laďo vidí žes dorazil vpořádku domů.Pěkná vyjížďka .Jen škoda,že nás bylo tak málo.Štrůdl lehokolistů má větší respekt u řidičů aut než dva solojezdci
hanák mosí odpočévať, na kolo ho netahé!! / po dvoufázovém občerstení na Hamerice jsem si dovolil ještě výjezd na Drahany. když jsem v podvečer ještě objel domovskou základnu, tak jsem si připomenul s 125 km populární "osminku másla". Pepa mě nehorázně nadopoval, jsem rád, že jsem nespadnul z pojízdného křesla/
Done P., to sis dovolil hodně. Celé léto jsem každý víkend od pátku do neděle někde buď na kole, nebo lodi, takže se nemám z čeho probouzet. Z nedělníma akcema počítám, ale až přestanu s víkendovýma, poslední mám 2. - 4.října. Ale za 14dní se třeba uvidíme na Sv. Kateřině.
Tak ten česnek máme vyřešen, tak teď ten štrůdl. Pojedete po srazu Hanáci s dvoma šohajama, kteří pojedů dom přes Kroměříž. Tož horem,no.
Jak tu cestu plánujete. Myslím časové - je to něco víc než 200 km. Pokud by to bylo možné, tak bych se cestou do KM přidal.
prozatím jsme plánovali jen kudy, čas jsme neprobrali, to proberem na srazu
Honza plánuje na neděli dopoledne program. Jde mi o to, že vzhledem k délce trasy to není cesta na jedno odpoledne. Alespň pro mě ne ;-).
Takže jestli plánujete další nocleh na cestě a jízdu i v pondělí, nebo něco jiného...
Taky bych tě požádal, jestli už je nějaký návrh trasy aby jsi ho tu zhruba nastínil. Díky.
Doporučuji trasu bez kopců
http://www.bikemap.net/route/250226
varianta
http://www.bikemap.net/route/250226
možnost noclehu - kempy v Kostelci n.O., Potštejně nebo Ústí n.O.
Od Moravské Třebové prokličkovat podle vody kolem Bouzova k Moravě, ale tam jsem ještě nejel.
ta správná varianta je tady
http://www.bikemap.net/route/250228
Pondělí, možná i úterý. Trasu jsem do teď neměl. Ta Honzova ti vyhovuje?
Ahoj,
včera byl zcela mimo. Takže odpovídám až dnes. Honzova trasa vypadá OK, ale jzhlédl jsem to jen velmi rychlo. Ještě uvidíme s čím přide Don Pedro. to rozlouskneme na místě. Teď jen abych si mohl vzít/dát :-) volno až do úterý a aby vyšlo počasí.
I když nejsem Hanák nýbrž Valach, rád bych se k Vám na zpáteční cestě připojil. Do práce jdu až ve středu, takže na pohodovou jízdu času dost. :-)