Ahoj :-), hlásím všem silničním jezdcům tady z Prahy - východ, že teď je nově udělaná silnička, kerá vede Voděradskými bučinami - cca 5 km fantasticky hladkýho asfaltu mezi jevanskou hrází a nahoře Struhařovem. Včera jsem to při zpátečce prubnul - tam se to odlepuje jak na rakouských silnicích :-).
Určitě dobrý povrch i pro kolečkový lyžaře + inlajnysty - dole v jevaňáku po akci koupačka - prostě Havaj kousek od Světic :-).
byli jsme tam o víkendu a projeli to třema různýma cestama, ale tohle jsem nezaznamenal...
Myslíš tu cestu, která se od hotelu Moskva zvedá v té zatáčce nahoru jakoby ke studánce? Ta jak jsme tam spolu jeli tehdy na tom ledě?
To je nějak blízko Národní přírodní rezervace Voděradské bučiny? To musí být naprosto príma cykloplacatění....do Světic se dá asi i vlakem, aby se dala vynechat Praha..
možná to budeš mít blíž, když vystopupíš v Říčanech, ale těžko říct, kudy je to hezčí....
Každopádně bučiny jsou hezké a je tam povícero cest, kudy se dá a smí na kole jezdit....
Cyklo-ýlet má prý vypadat takhle:
"Z Říčan: od Olivovy nadace jet stále rovně lesem směrem na Klokočnou, poté na Struhařov a dále už lesem směrem k Jevanům.
Alternativou může být trasa přes okolní vesnice Tehovec, Srbín, Louňovice, Vyžlovka."
Ta šaramantní silnička je asi někde v té první variantě. (?)
http://www.mapy.cz/#mm=TP@x=133900288@y...
Ai myslí tu, co vede od rybníka s koupalištěm u Jevan přes Sv. Josefa a hájovnu Habr do Struhařova...
To je ta "silnice", která donedávna byla ještě pěkný tankodrom ? Pamatuji si, že i wewe se svou bývalou Konou tam trochu prskala, že to nějak moc drncá :-)))
Jinak jsem zvědavý kolik tam teď bude rozsekaných aut, přeci jenom lepší povrch svádí i k rychlejší jízdě :-( Když to bylo rozbité, tak se tam moc rychle jezdit nedalo...