potrebujem si kupit nejake svetlo na bicykel. Zatial mam vyhliadnuté dve svetla cateye HL-EL 320G a blackburn-voyager 4.0 mohli by ste mi niekdo poradiť ktore z nich je lepsie a pripadne mi doporuciť nejake iné svetlo do cca 1100kč...
Nahoře (pod řádkou DISKUZE) je okénko, s nápisem ´Hledat ...´. Vepiš tam : osvětlení nebo světlo nebo něco podobného a klikni.
Během dneška to snad stačíš všechno přečíst ...
8-)
pozrem si to
Projdeš-li příspěvky (tu i na BikeForu) podepsané ´pepko´, dozvíš se o tom nejlepším, co je k mání (obvykle i odkud a za kolik).
8-)
:-)))))))))))))
auroru
Já bych připojila malinký dotaz: Viděla jsem světlo nízko přidělané, nad obloukem vidlice, nikoli na řídítkách. Dostane se takové? A jakpak se jmenuje, čeho se v cykloobchodu dožadovat?
Nebyl by odkaz, fotečka by též stačila ...
:-)
Já jsem to viděla právě jenom "naživo", namontované u profrčivšího cyklisty. Tam jak končí obrácené účko. Vypadalo to tam jako "od výrobce", padlo jako ulité. Ale třeba je to něco normoš?
Třebas některé odpružené vidlice mají v zadní části toho oblouku závit(y) pro blatník, který je možno využit pro adaptér na reflektor. Toje výborné místo pro jeho uchycení:
nezabírá místo na řidítkách a při zatáčení se otáčí.
Nelze ovšem použít řidítkovou brašnu.
Ja mam prave na vidli predne svetlo preto, ze mam riadidlovu brasnu a ta skor zakryva svetlo, ktore by bolo prichytene na riadidlach. To moje svetlo svieti pod brasnou.
Myslim,ze sa svetlo da pripevnit aj priamo na vidlicu ak by bolo treba este trochu znizit kvoli brasne. Ale to som ja nemusel skusat, vyhovuje mi to tak ako to mam.
Ja som si napriklad kupil obycajne predne svetlo na dynamo (nieco podobne ako je tu http://www.diskontbike.sk/sk/index.php?page... ) an obycajne ziarovky, ale pouzil som ho len ako drziak mojho ledkoveho svetla. Namiesto ziarovky som namontoval ledku a este vyslo miesto (ale bolo ho malo) aj na elektroniku. Baterky s vypinacom mam umiestnene na rame.
Nevím, jak se jmenuje, ale v lowendovém provedení se dá koupit i v nějakých těch Bau-bau hobbymarketech za odhadem 50,- - 100,- Jak tí svítí, je otázka.
Co to je "lowendové"?