reklama

Skákací boty

Ahoj, jaké máte kdo zkušenosti se skákacími botami? Dostala jsem od přítele jako dárek k narozeninám poukázku na hodiny s profesionálním učitelem , který mě naučí na skákacích botech, těším se moc, ale nevím co od toho čekat. Jinak koho by to zaujalo a chtěl někoho obdarovat tak, jako přítel mě, tak nabídku najde na zlutaraketa.cz. Mějte se a dík za odpověď

[ Zpět ]
Datum: 30.07.2009
Autor: Neregistrovaný uživatel (simona ([email protected]))
  • Re: Skákací boty

osobně si sice myslím, že je to reklama, ale třeba ne....
    Budeš skákat a rychle běhat. Na začátku ale spíš jen chodit jako na chůdách. ALe jde to rychle. A co s emě týče, je to super!!! Jen kdyby to nebylo tolik sůšní :o(

[ Zpět ]
    Autor: Jurimír
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

možná se s tím taky rychleji naskakuje na klasické kolo.

[ Zpět ]
      Autor: HonzaK
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

...třeba chleba. Já teda ten důvod, proč nám o svém dárečku píše, nevidím. Copak za tím může být jenom dětinské touha se pochlubit? Jé, holki, podivejtese cojsem dostala! :-)

[ Zpět ]
      Autor: Smog

kdyby to sem nedala třikrát nebo čtyřikrát a s odkazama jistě.....

[ Zpět ]
        Autor: Jurimír

Hlavně že to dostala :-))) V opačném, případě někde mohlo být docela veselo ;-)

[ Zpět ]
        Datum: 31.07.2009
        Autor: Jarda
    • Reklama

Tak když je zde takový hezký prostor pro reklamy, šoupnu sem i svoli :-)

http://www.apo-vystoupeni.cz/skakaci-boty.php - Informace o skákacích botách

www.apo-vystoupeni.cz - NABÍDKA VYSTOUPENÍ

www.poweriser-praha.cz - Prodejna skákacích bot Poweriser

[ Zpět ]
      Datum: 15.08.2009
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Apophys)
      • Re: Reklama

No, kdyby tohle vlákno nezaložila posr... spamerka, tak by to bylo třebas povídání o skákacích botách. Takhle jsi se jen přidal po její bok a vytáhnul jsi jen nahoru už měsíc zahnívající mrtvolu.

[ Zpět ]
        Datum: 16.08.2009
        Autor: ronda
    • Skákací boty Poweriser

http://poweriser-praha.cz

[ Zpět ]
      Datum: 15.08.2009
      Autor: Neregistrovaný uživatel (Apophys)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

490 cyklistů (5 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024