Tak jsem dneska (tj. 12.7.2009 v neděli:-)) jel asi v 17h z Hradce Králové po hlavní směrem na Třebechovice, ze které jsem kousek po výjezdu z HK odbočoval vlevo do Slatiny a na tý vedlejší slatinský uličce tam stál nějakej povaleč (podle tvarů nevím co to bylo za leho, ale vím, že bylo modrý:-). Nebyl jste to někdo z místních?
No jinak zakládat nový vlákno jen kvůli tomu dotazu mně přišlo blbý, tak přidám obecnější dotaz: kteří z vás POVALEČŮ jste z Hradce Králové a okolí a jezdíte v téhle lokalitě na vyjížďky? (mapu pokrytí znám, jen hledám nějaké místní spřátelené duše co občas píšou i do diskuse:-))
Taky jsem dnes konečně jednoho viděl a asi to byl ten samý, zhruba v tutéž dobu jsem jel autem od Třebechovic a on asi přijížděl ze Svinar a na č. 11 stál na křižovace směrem do Blešna a nevěřícně hleděl na ty proudy aut a vypadal jako by se ztratil a nevěděl kudy kam :-)
tak jestli to bylo toto, http://pokryti.wz.cz/foto/117.jpg, tak je to karel ladýř, bydlí "na koši", to je těch pár baráků směrem na Slatinu
No tak to je klidně možný. Já jsem ho viděl čekat na křižovatce s č. 11 a jel asi směrem do Slatinský ulice. Tys ho asi pak viděl na křižovatce Podhůrské a č. 11. To by jeden neřek jak se o něm ví, když jede na lehu :o))))
No jo, registroval jsem ho, jednak tam stál a vypadal dost nešťastně z toho provozu ale hlavně jsem alespoň rok žádné lehokolo neviděl a už jsem si začínal myslet, že si vymýšlíte, že existují a že na nich jezdíte :-)
Nejel jste někdo z povalečů v sobotu 24.3. odpoledne v Hradci Králové po silnici vedoucí k Lesnímu hřbitovu??? Doma mi hlásili, že tam onoho slunečnýho odpoledne spatřili prý oranžový leho :-)
To se někdo vracel domů. Vidíte? Už i nebožtíci jezdí na leháčích.