u treter ne, ale trekovejch sandálů jo. Prostě jsem koupil jiný, starý odpáral a nový přišil...
Hm nejsou tam ale přišitý ale přilepený.
Mám taky tretry Specialized - Taho a sucháče jsou přišité. Teď jsem na to koukal, nemůže být problém je odpárat a přišít nové.
jak si s nima spokojenej? uvažuju o nich taky ale prodejci...co neprodávaj spešly....mě odrazujou od tkaniček....nepovoluje se to?
Proč by se to povolovalo ? Máš tam přeci přeci ten sucháč, ten to podrží...
Mám Lake MX165 a ty mají také tkaničky, ale i 3 sucháče přes to. A když si to neohlídám a utáhnu tkaničky více než je zdrávo, tak se tím noha dá dost dobře zaškrtit, což už není dobře... Ty sucháče to opravdu nepustí ani o kus.
Tak právě u těhle mně sucháče už přestávají fungovat. Jenom díky těm tkaničkám, co už jsou taky měněný, se dají ještě používat. Už ani nevím, kolik roků v nich denně jezdím, ale vydržely dost. Letos budou nejspíš nový.
Úplně perfektní, tkaničky tam sice jsou, ale spíše jen abych z bot nevypadl, jak je nechávám volné a správné přitažení dělám jen tím jedním sucháčem.
Tyhle boty se nesmí na noze utahovat, nechávají se hodně volné tak, že v nich noha slušně kloktá :-)
Já jsem podobně sucháče u bot na turistiku = docela dost namáhané. Normálně jsem přilepil nové - mohu doporučit lepidlo zn. Patek, držej jak nevim co :-)
Jen se chci zeptat, nejmenuje se to lepidlo náhodou Patex ?
Ale no jóóó, porád - asi máš pravdu...:-)