Zbavuju se bývalého favorita, zbývá z něj rám, vidlice, kola, berany, brzdy... Nechcete si ho někdo odvézt? Čas od času tu někdo píše, že mu odešel rám u městské plečky, ležákisti a všelijací koumáci zase občas shánějí trubky ke svařování podivností, tak to sem házím dřív, než ho se slzou v oku odvezu do sběru.
Rám je v Praze na Smíchově.
Jaké jsou na něm brzdy? Centric nebo F-speciál - oboje tahané jako cantilevry (tady takový ty obyč nechcu).
Ď.
jen OT...to jako brňáci, ostravááááci a jiní ostatní nejezdí po městě na kole????
Ale jezděj, jistě, možná někde víc jak v Praze, co já vím. Myslel jsem to tak, že pro starýho favorita se z Ostravy do Prahy nikdo nepovleče, leda by měl náhodou cestu. Proto ten název vlákna, pokud jsem se dotkl něčích patriotických komplexů, moc se omlouvám, nebyl to (výjimečně) úmysl :-)))
Tahat se s tím do sběru! Hoď to před barák, do hodiny to bezdomovec odveze.
No to je ale skoda - jeste by z toho mohlo byt pekne a uzitecne kolo.
K tematu - mam jednoho na pude a kdyz jsem se sve drahe ptal jestli nechceme jeste jednoho, zeptala se jestli si zalozime muzeum. No, tak ho tedy nechci :-) Zakladateli vlakna se vsak nedivim, taky bych to vyhazoval s tezkym srdcem.
beru, zrovna mi praskla vidlice. A rám je 3xvařený a pod zátěží hrozně lupe. Je to alespoň trochu pojízdné (alespoň na dojetí k metru a od metra)?
částečně ho rozebral, nemá tam kliky, nemá tam hazku. Vlastně už ho nemá vůbec. Neskrbli a kup si už novou mašinu.
Do háje, sežralo mi to odpověď, tak ještě jednou: Sorry, že píšu pozdě, byl jsem 2 týdny s kolem pryč. Pojízdné to momentálně není, některé díly jsem přestrojil na manželčino nové kolo. Chybí představec, střed, kliky, přehazovačka. Ale asi bych ty díly (až na ten střed) byl schopen dohledat v dílně. Za 2 hodinky práce jezdí jak nové ;-))) Tak ho bereš?